Z kuşağı ve vizyonsuzluk

Bu durum kuşak ile alakası yok pek, daha çok "bende bu var, benim statüm bu ve bana saygı göster" gibi bir şey oluyor, çok da dert değil benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahip olduğum OnePlus 6T
Hayalimdeki OnePlus 9Pro.

Ne z kuşağıymış arkadaş ya herkesin dilinde bi z kuşağı gömme isteği var. Bu kuşak telefon almak için hevesleniyorsa en iyisi olsun istiyorsa nolmuş ki? Bundan önceki kuşakta arabanın evin en iyisi olsun diye kredi çekip borcun altına yatmadı mı? Şimdi bana "ama ev ve araba telefondan daha büyük ihtiyaç" diyen olur ama sonuç olarak yıllarca sadece kredi ödeyip aç yaşayıp bir ev ya da araba sahibi olacağına (ki senin kredin bittiği zaman evin ya da arabanın değeri de düşmüş olacak ve ödediğin fiyat zaten kullandığının çok çok üzerinde), kirada durup daga makul şekilde yaşayarak gezip tozmayı, dünyayı, em azından çevremi keşfetmeyi tercih ederim.

Ülkede hiç kimse adam yerine konmadığı için herkes kendisinden daha güçsüzlere saldırıyor. X kuşağı Y kuşağına, Y kuşağı Z kuşağına sallıyor. Alfa kuşağı büyüsün bu sefer Z kuşağı onlara saracak. Bu kuşak muhabbeti tamamen saçmalıktan ibaret. Ayrıca başkalarının almak istediği telefona laf söyleme hakkınız yok. Bırakın isteyen istediği şeyi yapsın sonuçta başkalarına zararları yok.

Son düzenleme:
Sürekli halimize şükrettirip çenemizi kapamaya çalışıyorlar. Ne olmuş daha iyisini istediysek? Elin Z kuşağı da onu istemiyor mu? Bize özel bir durum mu var anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…