2. sayfada kılıçlaroğluna dair 3 video koydum izle o zaman demirtaşı destekleyen çıkarmak isteyen herkes vatan hainidir ondan ülkeye hiçbir hayır gelmez.
2. sayfada kılıçlaroğluna dair 3 video koydum izle o zaman demirtaşı destekleyen çıkarmak isteyen herkes vatan hainidir ondan ülkeye hiçbir hayır gelmez.
Google'da var Avrupa'nın ekonomik sıkıntıları bakabilirsin. Avrupa'ya gidince 2 ayda milyoner olacağını sanıyorsun sanırım. Ben yıllardır yaşıyorum öyle bir şey görmedim kendime zor yetiyorum.
İşine gelmeyince saçma bir yorum yaptın bende okulum bitince aynı zorluklarla çalışmaya başlayacağım bende yatmıyacağım Z kuşağı her şeyi kolay istiyor.
Google'da var Avrupa'nın ekonomik sıkıntıları bakabilirsin. Avrupa'ya gidince 2 ayda milyoner olacağını sanıyorsun sanırım. Ben yıllardır yaşıyorum öyle bir şey görmedim kendime zor yetiyorum.
Cidden ya yıllarca seçim kaybetmesine rağmen o kadar hataları göz önünde bulundurmuyorum bile koltuk sevdasından dolayı imamoğlu veya Mansur Yavaş'ı koymamasından belli zaten meral akşener seçşm gelmeden her yerde bağırıyor başbakanım başbakanım diye bunların gözü koltukta bir şey ypaıcaklşarı yok.