Pamuk veya polyfill gasket mountlarda diğer foam'lara göre flex daha fazla olsun diye kullanılıyor, z11'de pek etki yaratacağını sanmam. Stabilizer'lar için plumbers mod, plate için forcebreak mod öneririm. Kasa foamlarından birinide kullan.
Pamuk veya polyfill gasket mountlarda diğer foam'lara göre flex daha fazla olsun diye kullanılıyor, z11'de pek etki yaratacağını sanmam. Stabilizer'lar için plumbers mod, plate için forcebreak mod öneririm. Kasa foamlarından birinide kullan.
Pamuk veya polyfill gasket Mount'larda diğer Foam'lara göre Flex daha fazla olsun diye kullanılıyor, Z11'de pek etki yaratacağını sanmam. Stabilizer'lar için plumbers mod, plate için forcebreak mod öneririm. Kasa foamlarından birini de kullan.
@Zelrael hocam üstte attığım vodabonddan başka materyallar da alacağım ama hangi marka tercih etmeliyim falan bilmiyorum. Tsk tek link atma şansınız var mı?
Hocam uğraşmak istiyorsan lubelemekten başla PE Foamda fazlasıyla iş görüyor kart ile üst plastik kısım arasına konuluyor fakat çok uğraştırıcı açıkçası ben uğraşmamıştım.