Z11 için mod önerisi

Hocam uğraşmak istiyorsan lubelemekten başla pe foamda fazlasıyla iş görüyor kart ile üst plastik kısım arasına konuluyor fakat çok uğraştırıcı açıkçası ben uğraşmamıştım.

Hocam ben rastgele bir tane kağıt bant yapıştırdım hazır elimde varken bir daha uğraşmak istemedim.

Tape+foam vs tape.
Foam pek etkilemiyorsa yapmayacağım.

Tape+foam vs tape.
Foam pek etkilemiyorsa yapmayacağım.
Foam etkiliyor hocam. Bunun için alışveriş yapmak istemiyorsanız klavyenin kutusunda gelen ince süngeri serin klavyenin tabanına hiç yoktan iyidir ben öyle yapmıştım. Ya da uğraşırım diyorsanız PCB ile üst plastik parçanın arasına PE foam denilen maddeden koyabilirsiniz ama tek tek kesip switch yeri açmalısınız ve o süngeri kesmek ölüm.

Foam etkiliyor hocam. Bunun için alışveriş yapmak istemiyorsanız klavyenin kutusunda gelen ince süngeri serin klavyenin tabanına hiç yoktan iyidir ben öyle yapmıştım. Ya da uğraşırım diyorsanız PCB ile üst plastik parçanın arasına pe foam denilen maddeden koyabilirsiniz ama tek tek kesip switch yeri açmalısınız ve o süngeri kesmek ölüm.

Tamam ben öyle yapayım. İçindekinin yerine öneri var mıdır? İçindeki kalitesiz muhtemelen.

Tabana koymak için, diğeri ile uğraşamam.
Bunlardan kat kat çekebilirsin dolana kadar. Normalde bu köpüklerin varyantları kullanılıyor ama bence bu tarz birşey de denenebilir. https://www.hepsiburada.com/turkeli-oto-ses-yalitim-kaucuk-sunger-yapiskanli-6-mm-100-x-100-cm-p-HBV00000RR5L5?magaza=KL HOME

Bu arada muhtemelen ilk attığım köpük kalitesizdir çok bakamadım.

Bunlardan kat kat çekebilirsin dolana kadar. Normalde bu köpüklerin varyantları kullanılıyor ama bence bu tarz bir şey de denenebilir. https://www.hepsiburada.com/turkeli-oto-ses-yalitim-kaucuk-sunger-yapiskanli-6-mm-100-x-100-cm-p-HBV00000RR5L5?magaza=KL HOME

Bu arada muhtemelen ilk attığım köpük kalitesizdir çok bakamadım.

Bakıver bir zahmet 🙂🤣

Yok hoca almam ben bunu 🤣 klavyeden daha pahalı.Daha ucuz yollu varsa sevinirim.
Hocam bence internetten bakmak yerine bir kırtasiyeye ya da nalbura sorabilirsiniz. 3-4 mm alırsınız birkaç kat üst üste koyarsınız. En mantıklısı bu birde biraz pazarlık yaparsınız, çünkü normalde ucuz bir malzeme. Adamlar 10 metresini 100TL'ye satıyorlar.

Ekleme: Klavyenin devre kartını yerine vidalarken sırasıyla sıkın yani birini tamamen sıkıp diğerlerine geçmeye çalışmayın kırabilirsiniz. Sabırlı olun yani :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı