Hocam uğraşmak istiyorsan lubelemekten başla pe foamda fazlasıyla iş görüyor kart ile üst plastik kısım arasına konuluyor fakat çok uğraştırıcı açıkçası ben uğraşmamıştım.
Hocam ben rastgele bir tane kağıt bant yapıştırdım hazır elimde varken bir daha uğraşmak istemedim.
Foam etkiliyor hocam. Bunun için alışveriş yapmak istemiyorsanız klavyenin kutusunda gelen ince süngeri serin klavyenin tabanına hiç yoktan iyidir ben öyle yapmıştım. Ya da uğraşırım diyorsanız PCB ile üst plastik parçanın arasına PE foam denilen maddeden koyabilirsiniz ama tek tek kesip switch yeri açmalısınız ve o süngeri kesmek ölüm.
Foam etkiliyor hocam. Bunun için alışveriş yapmak istemiyorsanız klavyenin kutusunda gelen ince süngeri serin klavyenin tabanına hiç yoktan iyidir ben öyle yapmıştım. Ya da uğraşırım diyorsanız PCB ile üst plastik parçanın arasına pe foam denilen maddeden koyabilirsiniz ama tek tek kesip switch yeri açmalısınız ve o süngeri kesmek ölüm.
Hocam bence internetten bakmak yerine bir kırtasiyeye ya da nalbura sorabilirsiniz. 3-4 mm alırsınız birkaç kat üst üste koyarsınız. En mantıklısı bu birde biraz pazarlık yaparsınız, çünkü normalde ucuz bir malzeme. Adamlar 10 metresini 100TL'ye satıyorlar.
Ekleme: Klavyenin devre kartını yerine vidalarken sırasıyla sıkın yani birini tamamen sıkıp diğerlerine geçmeye çalışmayın kırabilirsiniz. Sabırlı olun yani