B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.430 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Temmuz 2024 #21 Evde şöyle bir şey buldum tape mod için yarar mı?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.896 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #22 belirsizz dedi: Eki Görüntüle 2256079 Evde şöyle bir şey buldum tape mod için yarar mı? Genişletmek için tıkla... Yaramaz hocam ayrıca bu bant değil yapışmaz PCB'ye.
belirsizz dedi: Eki Görüntüle 2256079 Evde şöyle bir şey buldum tape mod için yarar mı? Genişletmek için tıkla... Yaramaz hocam ayrıca bu bant değil yapışmaz PCB'ye.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.430 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Temmuz 2024 #23 N1cht dedi: Yaramaz hocam ayrıca bu bant değil yapışmaz PCB'ye. Genişletmek için tıkla... Bunu yarabandı olarak kullanıyorduk belki olur diye atayım dedim. Kuvetli bir yapışkana sahip. Neyse ilk baştakini alırım.
N1cht dedi: Yaramaz hocam ayrıca bu bant değil yapışmaz PCB'ye. Genişletmek için tıkla... Bunu yarabandı olarak kullanıyorduk belki olur diye atayım dedim. Kuvetli bir yapışkana sahip. Neyse ilk baştakini alırım.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.896 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #24 belirsizz dedi: Bunu yarabandı olarak kullanıyorduk belki olur diye atayım dedim. Kuvetli bir yapışkana sahip. Neyse ilk baştakini alırım. Genişletmek için tıkla... O halde ben farklı birşey sanmışım. Yine de kullanılabileceğini sanmıyorum. Yani yine etki eder ama kağıt bant kadar etki edeceğini sanmıyorum.
belirsizz dedi: Bunu yarabandı olarak kullanıyorduk belki olur diye atayım dedim. Kuvetli bir yapışkana sahip. Neyse ilk baştakini alırım. Genişletmek için tıkla... O halde ben farklı birşey sanmışım. Yine de kullanılabileceğini sanmıyorum. Yani yine etki eder ama kağıt bant kadar etki edeceğini sanmıyorum.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.430 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Temmuz 2024 #25 Olay şu şekilde. Tape için ilk başta attığım. Foam için klavyenin koruma kılıfı. Anasayfa [vc_row wrap_container= vodabond.com Bu kadar yeter mi?Z11 e. @pawEn @N1cht @Hyperciaa Son düzenleme: 19 Temmuz 2024
Olay şu şekilde. Tape için ilk başta attığım. Foam için klavyenin koruma kılıfı. Anasayfa [vc_row wrap_container= vodabond.com Bu kadar yeter mi?Z11 e. @pawEn @N1cht @Hyperciaa
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.896 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #26 belirsizz dedi: Olay şu şekilde. Tape için ilk başta attığım. Foam için klavyenin koruma kılıfı. Anasayfa [vc_row wrap_container= vodabond.com Bu kadar yeter mi?Z11 e. @pawEn @N1cht @Hyperciaa Genişletmek için tıkla... Fazla bile gelecektir.
belirsizz dedi: Olay şu şekilde. Tape için ilk başta attığım. Foam için klavyenin koruma kılıfı. Anasayfa [vc_row wrap_container= vodabond.com Bu kadar yeter mi?Z11 e. @pawEn @N1cht @Hyperciaa Genişletmek için tıkla... Fazla bile gelecektir.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.430 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Temmuz 2024 #27 @N1cht bugün sadece içinden çıkan kılıf ile foam yaptım o bile çağ atlattı.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.896 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #28 belirsizz dedi: @N1cht bugün sadece içinden çıkan kılıf ile foam yaptım o bile çağ atlattı. Genişletmek için tıkla... Tape mod daha çok etki gösterecektir.
belirsizz dedi: @N1cht bugün sadece içinden çıkan kılıf ile foam yaptım o bile çağ atlattı. Genişletmek için tıkla... Tape mod daha çok etki gösterecektir.