Z170 Pro Gaming sistem tavsiyesi

1060 da karar kıldım, monitör de ekran kartı da değişirse fiyat biner baya, değmez o kadarına aradaki ufak performans farkı için diye düşünüyorum, zaten zamanla güncellerim parçaları, dolar da düşsün de biraz

1060 seömek sizin fikriniz. Ama bence RX 580 alın. 8 GB olması ileriye dönük olması açısından daha iyi, ve daha ucuz.

@Yusuf Deli Eski AMD ısınıyordu yeni Ryzen değil. Şu eski AMD ısınıyordu, o zaman yenisi de ısınıyordur düşüncesini atın kafanızdan.

Hocam intelden daha çok ısınıyor olarak dedim, yine intelden fazladır, tabiki eski amd mantığındaki ciddi farkta ısınma yok aralarında, öyle gitmezdi zaten düzeltmişlerdir,

@Yusuf Deli Eski AMD ısınıyordu yeni Ryzen değil. Şu eski AMD ısınıyordu, o zaman yenisi de ısınıyordur düşüncesini atın kafanızdan.
Aslında içinden çıkan stok soğutucu zayıf ve yetersiz olduğu için ısınıyordu ve sonra o iş ezbere kadar gitti. FX ve Athlon işlemcilere ekstra kaliteli soğutucu alsan ısınmazlar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…