Demek istediğini anladım ben, yeni mimari geldiğinde gelen yeni ürünler eskiye göre daha cazip geliyor alınması. Benim merakım şimdi şöyle oldu; gelen yeni ürünler çok fazla fark yapar mı? Kayda değer bir fark yaparsa yeni nesil ürünler ben sabredip biraz daha bekleyebilirim. Biraz hikayemden bahsedeyim o zaman anlaşılır biraz niye çok iyi bir bilgisayar topladığım. Ben şuan 18 yaşındayım. Bilgisayar ile tanışmam 2002/2003 yılları diyebiliriz. Çok ufakken tanıştım bilgisayarla
Ama hiçbir bilgisayarım oyun bilgisayarı denilebilecek seviyede değildi hatta hiç ekran kartı bile olmadı bilgisayarlarımda bu zamana kadar. Küçükken bir hayal kurdum bir zaman gelicek dönemin gerçekten çok iyi bir bilgisayarını alacağım ve ozaman geldi çattı işte
Konuyu şuraya bağlıyacağım yani kaç yıldır sabırla bekliyorum biraz daha bekliyebilirim kayda değer bir performans varsa
Kardeş vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim ama yazdığım donanıma galiba iyice bakmadın. Senin bize gösterdiklerin Full HD için sonuçlar. Benim toplayacağım bilgisayar 2k.