Z170A Gaming M7 sistem için RAM önerisi

Emre2677

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Sistemim şu şekilde ;
MSI Z170 A Gaming m7 Anakart
i7 6700k işlemci
Msi GTX 980 TI ekran kartı
Samsung 950 Pro 512 GB m.2 SSD
Diğer parçaları yazmıyorum kasa vs vs

Tüm ürünleri aldım bir tek RAM kaldı. RAM konusunda çok kararsızım. Hepimizin bildiği bir ikinci el sitesinde bir ürün buldum.

Corsair venganence 3200 MHz 2x8GB 260 TL istiyor. Yurt dışından alınma ve sıfırmış. Elden teslim alacam alırsam. Ufak çaplı render ve youtube yayini yapacam. Konuda kafamdaki sorular şunlar.

*3200 MHz RAM sıkıntı cikarir mi ?
*Vatan bilgisayarda 3000 MHz olanı da var 400 TL'ye olmadı onu alabilirim ama Kingston Hyperx Furry 2400 MHz mi yoksa bu mu? Kararsızım.
*Bir kaç yerde 2400 MHz üstü sıkıntı çıkar gibi bir seyler yazmislar ne kadar doğru bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yardimci olabilecek kimse yok mu ? Kimse mi bilmiyorum ram konusunda bir şey :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3200mhz anakartınız için uygun. z170a m7 3400mhz'a kadar destekliyor. Yani 3200 ile 3400 arasında hangisini seçeceğiniz biraz da size kalmış ama çok uçuk farklar yok minimal değerler. 2400 üstü sıkıntı çıkar derken neyi kastettiniz?

Tam olarak onu bende anlamadım oyunlarda takilma yapar yazmış biri.
Ama sonuç olarak 3200 mhz kullanmak 2400 mhz kullanmaktan daha iyi olur mu bunu merak ediyorum.
Ona göre ya hyperx fury 2x8 gb 2400 mhz alacağım yada corsair vengeance 3200 mhz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı