@1Game1Gamer B150 ile H170'in yonga olarak ne tür bir farkı var hocam? fiyat olarak da özellik olarak da aynı görünüyor
Arkadaşlar sizlerden aldığım bilgiler ışığında karar vermek üzere olduğum sistemin son hali şu şekil;
Intel® Core™ i5-6600 3,3 GHz Processor
(OC yapmayacağım) @1Game1Gamer
MSI B150 GAMING M3
(z170 modeli OC'ye yönelik bir sistemmiş, bir de kullanmayacağım bir sürü özelliği nedeniyle 300tl daha pahalı) @Tsugayu
MSI GTX 960 4G 4GB 128 bit
(ileriye yönelik bir sistem için anakart ve işlemciden kısarak ekran kartına yoğunlaştım)
8gb kingston fury DDR4 2666 MHz
120 gb kingston ssd
1 tb 7200 rpm hdd
750W PSU
Bu sisteme siz de
olmuş bu diyebiliyor musunuz?
Hepsiburada fiyatı totalde 3100 TL, İlk yazdığım listeye istinaden daha verimli bir sistem oldu gibi. Hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
AMD'ci kardeşlerim cidden sizlere saygı duyuyorum ancak PC'den almak istediğim randıman, kontrolsüz bir FPS değil, sistemle uyum içinde çalışan, aşırı güç tüketmeyen sessiz ve sorunsuz bir ekran kartı. Sanırım Nvidia'dan yine şaşmayacağım.
Ekran kartı konusunda 960 4G 4GB ve MSI Radeon R9 380 arasında cidden mekik dokudum şu son 2 gündür. Benchmark'larda 380 oyun içi performansında açık ara üstün, ancak güç tüketimi ve en önemlisi, pc kullanımları bana yakın olan tanıdıklarımın tek kelime ile sorumu "amd'ye hayır hacı" şeklinde yanıtlaması nedeniyle Nvidia'dan şaşmamaya karar verdim. Ayrıca türkçe yabancı herhangi bir forumda 128 bit 256 bit olayına takılan kimseyi görmedim kendim hariç
64 bit bile kanımca günümüz teknolojisi için yeterli.
Şu
siteye de bakmanızı öneririm. Kararımda burası da etkili oldu baya. Çoğu kişi benim düşündüğümü söylemiş. -->
Tomshardware