Z2 ısınma sorunu

Aynen yeni aldım telefonu daha 1 hafta olmadı ama ısıması problem hiçbir sıkıntıyok baskada bir servise yollıyayım en iyisi teşşekkürler arkadaslar

Forumdan Z2 kullanan @Egemen var. Isındığı doğrudur ancak ne kadar ısındığı sorusuna cevap vermiyorsunuz farkındaysanız.
Ben cevap vereyim, elinizin hissettiği sıcaklık yani batarya sıcaklığı 42-43 derecedir.
Evet, herkes elinde 36 küsür derecede bir telefon olsun ister ancak elinde bir amiral gemi tutuyorsun. Oyun oynuyorsan 5-6 derece fazla hissetmeye katlanacaksın :)

dedim gbi bir servise vereyim ben tekrar teşekkürler

Hocam bir haftalıksa verme servise felan. Benim bu 2. Z2'm ikiside ilk hafta orantısız ısınıyordu hatta biara telefon cebimde olmasına rağmen ısısı pekde düşmedi. Ama şimdi gayet iyi yani o dediğim gibi ilk hafta ısınma felan oluyor genelde. Bide cpu z falan yükle ordan oyundaki dereceyi söyle bende en fazla 43 derece olmuştu sende ona göre bak telefonuna ona göre servise gönder. Ayrıca servise gönderirsende telefonun sorunu ne derlerse o an kafana neler rliyorsa söyle.(kendinden kapanıyor açılıyor aşırı ısınıyor, kasa açıklığı var lens kayması var falan filan salla işte.)

Arkadaşım demişsin ki telefon ısındığında buzlu suya sok hemen soğur diye,sen elini birden sıcak sudan soğuk suya sokabilir misin? Senin için bile zararlı değil mi ? Telefona zarar verirsin sakın yapma öyle şeyler.Isındığını düşündüğünde kapat oyunu bırak telefonu 10 dakika soğusun bir kenarda.

Arkadaslar Aksama doğru telefonu almaya gidecem. 14w30 ve üzeri almalısınız die uyarmıssınız tesekkurler bu numaraya nerden bakacagız. Birde 14e31 32 filan diye gideek değilmi. Şimdi lensine ve Kasa acıklıgına dikkat ediyoruz baskada sıkıntı kalmıyor sanırsam?

Hocam anca girebildim sosyale. Serisine hafıza kartı girişinin olduğu yerin içinde çekmecesi var onu çek köşsinde göreceksin serisini. Eğer aldıysanda şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan kafana bişe takılırsa aorabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı