Z3 Sorunlu Bir Telefon Mu?

-Talha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2 haftadan beri telefonları inceliyorum. G3,Z2 düşündüm ve sonunda Z3'te karar kıldım.
Ama LG-HTC vs kullananlar hepsi Sony'i kötülüyorlar herkese göre tabi kendi telefonu iyidir. Kullanan veya kullanmayan herkesten Z3 yorumları bekliyorum. Telefonuda bu hafta içinde sipariş edeceğim.

Sony efsanedir. Pek bir sorun olacağını sanmam. Sadece suyun altında fotoğraf çekmek için bir ara almayı düşünmüştüm.

Nereden sipariş edeceksiniz? Duyduğuma göre Kamera'da renk bozulmaları oluyormuş, ne kadar doğru bilemem.

Valla şuanda her telefondan soğudum. Herkes illa bir telefonu kötülüyor. Sipariş edersem hepsiburada.com'dan edeceğim.

Valla şuanda telefondan soğudum. Herkes illa bir telefonu kötülüyor. Sipariş edersem hepsiburada.com'dan edeceğim.
İthalatçı firma mı? Eğer imkanınız varsa kıyıp Teknosa gibi mağazalardan alın. Hem garanti konusunda sıkıntı çıkmaz hemde telefonda.

Kameraya çok önem veriyorsanız Lumia 1020 veya Lumia 1520'ye yönelebilirsiniz.

Sony Center'den de alabilirim. Nerden çıktı şu dokunmatik telefonlar ya hepsinde bir sorun

Pek sorunlu bir telefon olduğunu duymadım. İnternette okuduguma göre kamera renk sorunu oluyormuş. Tabi ne kadar doğru bilemem. G3 e göre Z3 çok sorunsuz bir telefon. Alternatif olarak Note 3, Note 4 düşünebilirsin.

Sony Center'den de alabilirim. Nerden çıktı şu dokunmatik telefonlar ya hepsinde bir sorun
G4'ü bekleyin isterseniz. 28 nisan'da tanıtılacak. Beğenirseniz Türkiye'ye gelmesini bekleyin, ancak hoşunuza gitmezse Z3 gibi alternatif telefonları düşünün derim.

Ben zaten telefonla çok uğraşan biri değilim. Oyun oynamam. Suyada telefonu pek sokmam. Ama sürekli internette dolaşırım. Z3'üde sarjı çok gittiği için tercih ediyorum. Z2 alacaktım ama Z4 çıkacak modeline göre geride kalacak diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…