İSOPRO
Centipat
Daha fazla
Yayın vs. uğraşmayacaksanız 9700k ile 9900k arasında çok fark yok. Tabii 2. elden 9900k bulabilirseniz daha iyi olur, aksi takdirde 9700k alın geçin.
Hocam i9 9900K işlemcisini satan birisini buldum ama hocam ben alana kadar benden önce başka birisi bu işlemciyi alabilir mi? Benim şu anki maddi durumum yetersiz i9 alırsam bir şekilde ona soğutucu alamam işlemci hiç çalışmaz umarım benden önce kimse almaz hocam.
Z370'ler normalde 8. nesil işlemciler için yapılmıştı, bu yüzden 9. Nesil'e OC yapmak için kaliteli bir Z370 almak lazım. HD3p dandik bir Z370 olduğu için biraz risk almış olursunuz çünkü VRM'ler ısınacağından OC yapma payınız kalmayabilir. Bu anakart hakkında da internette pek test bulamadım ama dandik olduğu belli.
Bunu buldum. Sizin anakart 9600K'yı zar zor kaldırıyor. Hem 9700k hem de 9900k çok sıkar.
Hocam internette biraz daha araştırma yaptım ve sizin bana göstermiş olduğunuz örnekteki kullanıcının anakartı Gigabyte Z370p D3 modelli bir anakart ve o anakartın VRM soğutucuları gerçekten yetersiz ama benim Z370 HD3p anakartımda VRM soğutması çok daha iyi.
Son düzenleme: