Z370 Pro Carbon AC vs Z370 Gaming M5

Çağhan Efe

Hectopat
Yer
Kocaeli/İzmit
Daha fazla  
Bu cumartesi günü parçaları toplamaya başlıyorum. Bunlardan biri alıcam. Fikirlerinizi almak istedim.

IMG_4430.JPG
IMG_4431.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan alma. Vatan'dan alacaksan da internetten al, şubede geçiriyorlar. :D
Aralarındaki farka gelecek olursak Z370 pro carbon AC daha fazla USB 3.1 içeriyor ve PCI-E 3.0 X4 üzerinden (turbo u2 host card ile) NVME SSD destekliyor. Z370 pro carbon AC adından da anlaşılacağı üzerine, üzerinde WI-FI AC destekli Intel ağ kartı barındırıyor. Ethernet tarafında da Intel yonga kullanılmış. Z370 gaming M5'de ise Killer ağ yongası kullanılmış. Z370 gaming M5 de dahili kablosuz ağ yongası yok. Onun dışında ses yongaları aynı, usb ve NVME SSD desteği dışında bağlantı seçenekleri aynı. Killer ağ yongaları ile sorun yaşadığını söyleyenler vardı, detayını bilmiyorum. Bana kalırsa gaming M5'i alır geçerdim. Extreme işlere girişmediğim sürece anakarta fazla para vermenin bir anlamı yok. Oyuncu ve RGB maskesi altında müşteriye geçiriyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı