Şuan zaten Windows 10 kullanıyorum
Haklısınız, kurabilsem bile bir sürü problem çıkacak, özellikle ekran kartı sürücüsü windows 7 için bulunmuyor. O zaman windows 7 artık sadece akıllarda kaldı bizim için
Yada VMware kullanacaz.
Problemi yok benim için "İlla Windows 7 kurcam" diye de kimseyi meşgul etmeye gerek yok, ben kendim de araştırıyorum da haklılar, ben sürücüleri hesaba katmadım
Kurduktan sonra problemler çıkacak. Artık sadece VMware de kullanabilecez o halde
Kardeşim eyvallah, zaten 8. Nesil'de desteklenmeyenlerden bir tanesi, ben diyorum kurulur diye ama sürücü sıkıntısı çıkar diyor herkes.
Beyler sorun çözüldü, 9.Nesil dışında herkes sürücü ekleyerek kurabilir, 9. Nesil kullananların destek gelmesi için biraz beklemesi gerekecek yada belki hiç gelmeyecek orası muamma.
Beyler sorun çözüldü, 9. Nesil hariç herkes 3.0 ve NVMe varsa NVMe sürücülerini eklerse kolaylıkla kurabilir, 9. Nesil işlemcilerin kurmak için destek beklemesi lazım.
Konu hortlamış gibi olmasında, Win 7 10.Nesil hariç bütün intel işlemcilere artık kurulabiliyor, sürücüyü size atabilirim, saolsunlar win-raid forumlarından buldum.
Win 7 kurulumunu yaklaşık 4 ay önce başarılı bir şekilde kurdum, sadece burda belirtmeyi unuttum. isteyenlere sürücüyü atabilirim, şuan da bulamazsınız,