Z390 PRO Wi-Fi Rufus Windows 7 ayarları nasıl olmalı?

Serdar570

Femtopat
Daha fazla  
Selam aleykum, bana yardimci olur musunuz?

Anakart Aorus Gigabyte Z390 PRO Wi-Fi. Rufus'a Windows 7 için ayarlari nasil olmali? GPT, MBR, NTFS, UEFI? Bana bu konuda yardimci olur musun? Bununla ilgili bir video paylasabilr misin? Hiçbir yerde yok. Bazilari diyor ki Aorus Gigabyte Z390 PRO Wi-Fi anakartlar UEFI BIOS oldugundan Windows 8/10'dan baska Windows'u desteklemiyor (UEFI yani yeni nesil BIOS), bazilarida diyor ki Security Boot ve Fast Boot disabled yap oyle kur. Bir keresinde yaptim disabled BIOS acilmadan, ben ne kadar hizli F12 Del tuslarina tiklamama ragmen direkt masaustu aciliyordu, BIOS'a giremiyordum. Butun onerilen cozumleri de uyguladim, fayda vermedi. Anakartin uzerindeki pili cikarip yeniden takmakla tekrardan bilgisayari baslatdigimda BIOS menusu geldi. ( Bunu yazmakda maksatim bu yontemin YouTube'da olması.) Okudugunuz için onceden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı