Z490-A sistemde farklı fanlar beraber çalışır mı?

• Konuyu başlatan Wetttt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 597
Anladım teşekkür ederim zaten Corsair alırsam tamda üstüne bastınız onu düşünüyordum Corsair alırsam hepsini beraber iCUE yazılımından kontrol edebilirim ama değil mi doğru anladım?
Aynen öyle!
Bir de peki TD500'deki fanların RGB'lerini anakarta takarsam gene hepsini beraber ICUE'de anakartımdan kontrol edebilir miyim peki?
Maalesef. Dediğim gibi iCUE'de ASUS anakartlar destekleniyor ama sadece anakartın dahili ışıklarını (eğer varsa) ve RGB girişine takılı olan şeylerin renklerini değiştirebiliyorsun. ARGB desteklenmiyor iCUE tarafından.

Aynen öyle!

Maalesef. Dediğim gibi ICUE'de ASUS anakartlar destekleniyor ama sadece anakartın dahili ışıklarını (eğer varsa) ve RGB girişine takılı olan şeylerin renklerini değiştirebiliyorsun. ARGB desteklenmiyor iCUE tarafından.

Anladım o zaman farklı model bir kasa aldığım zaman hoş durmayacağını düşünüyorum biri mor yanarken diğeri farklı bir şey yanarsa kasayı da Corsair almak daha mantıklı olacak gibi duruyor teşekkür ederim yardımın için.
Aynen öyle!

Maalesef. Dediğim gibi ICUE'de ASUS anakartlar destekleniyor ama sadece anakartın dahili ışıklarını (eğer varsa) ve RGB girişine takılı olan şeylerin renklerini değiştirebiliyorsun. ARGB desteklenmiyor iCUE tarafından.

Rahatsız ediyorum ama son bir şey daha sormak istiyorum. 4000X serisi düşünüyorum dediğiniz gibi ancak 4000X serisi önü kapalı diğer modellere göre bu yüzden hava akışı biraz daha az olacak 1000TL gibi bir fiyatı var sizce o fiyata alınır mı? TD500 hava akışı olarak çok üst düzey bir kasa onu biliyorum sizce TD500 alıp fanları artık ayrı çalıştırmak mı yoksa 4000X alıp düzenli bir görünüm elde edip hava akışından bir tık feragat etmek mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı