Z490 almaya değer mi?

Ya hocam bakın yapmayın bu fiyata 3600X B550M S2H var diğer konuda attım zaten ve daha ucuza geliyor 300TL daha ucuz oluyor ne olur yapmayın ya.
Hocam AMD kullanamam sebebi ise geçmişte olan kötü tecrübelerim evet belki de daha mantıklı ve daha performanslı ama gönlüm de yatan Intel bir sistem fanboy diyebilirsiniz bana ama inanın AMD beni hep pişman etti belki benim şansıma hep sorunlu ürünler geldi ama durum bu.

Hocam AMD kullanamam sebebi ise geçmişte olan kötü tecrübelerim evet belki de daha mantıklı ve daha performanslı ama gönlüm de yatan Intel bir sistem fanboy diyebilirsiniz bana ama inanın AMD beni hep pişman etti belki benim şansıma hep sorunlu ürünler geldi ama durum bu.

Geçmiş önemli değil gelecek önemlidir gerekçede çok saçma zaten AMD'nin etkin ve düzeldiği yıllar 2017'den itibarendi anlamsız fanboyluk size zara verir cebe zarar verir sonuçta performansı beğenemezseniz iade edersiniz ama zaten boş laf yapıyorum şu an sonuçta herkes bildiğini yapar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı