1660S almaya değer mi?

Rainbow Six Siege PUBG nadiren ETS CoD Warzone oynayacağım ve Rainbow'da darboğaz yaşayacağım fakat mesajlara göre 1660S riskine değer gibi.

Eğer OC taraftarıysan 1400'ü stok bırakma derim. En azından overclocklu Ryzen 1400, 1500X performansına yaklaşacaktır. 1660 tabi "ideal" kısımdır ama 1660 Super de denenebilir. Güncel fiyatlardan 1660'a girilmeyeceğine göre ve bütçen de 5500 XT 8 GB üzerine çıkıyorsa 1660 Super'e girebilirsin.

Bu yapacağın yükseltme benim için de iyi olur en azından tecrübelerine göre ben de 1500X & 5600 XT (veya RDNA2 bir kart) yükseltmesi düşünebilirim ileride Cyberpunk 2077 için.

Eğer OC taraftarıysan 1400'ü stok bırakma derim. En azından overclocklu Ryzen 1400, 1500X performansına yaklaşacaktır. 1660 tabii "ideal" kısımdır ama 1660 Super'de denenebilir. Güncel fiyatlardan 1660'a girilmeyeceğine göre ve bütçen de 5500 XT 8 GB üzerine çıkıyorsa 1660 Super'e girebilirsin.

Bu yapacağın yükseltme benim için de iyi olur en azından tecrübelerine göre ben de 1500X & 5600 XT (veya RDNA2 bir kart) yükseltmesi düşünebilirim ileride.

OC normalde yapmazdım fakat beslemiyor o yüzden OC taraftarıyım, Kışa doğru Ekim Kasım gibi Allah nasip ederse yükselteceğim kartı. Bütçem 2500 TL üstüne rahat çıkar olmazsa ben bütçeyi yükseltirim cebimden sıkıntı olmaz. Bende 1660S taraftarıyım. Discord hesabınız varsa isminizi yollayın aldığımda tecrübelerimi paylaşabilirim. En azından Technopat isminizi değiştirmezseniz konu açıp sizi etiketleyebilirim.

@Shinsai Discord fazla kullanmıyorum burada izlemeye aldım. Benim 1500X & 5500 XT 8GB tecrübem çok rahat. Benim sistemin tabanıyla seninki yakın o yüzden aşağı yukarı ne olabileceğini tahmin edebiliyorum. Bu kartı senin sistemin de rahat çalıştırır, 1660 zaten ekurisi. 1660S ortalama %10-20 daha güçlü desek denemeye değer bir yüzde bu OC ile. 1400'ün stok hızı biraz düşük maalesef. Bazı rekabetçi oyunlarda ayarları yüksek tutman gerekebilir veya darboğaz hissedebilirsin. Kısaca 1660 Super denemeye değer bir kart olur senin için uygun ayarlar ve OC ile.

Şu benim yeni çektiğim Borderlands 3 videosu. Solda değerlere bakabilirsin. OC olmadan işlemci kullanımım bu seviyelerde çoğu oyunda. Ryzen 5 1. nesiller hala iyi iş yapıyor. 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Shinsai Discord fazla kullanmıyorum burada izlemeye aldım. Benim 1500X & 5500 XT 8 GB tecrübem çok rahat. Benim sistemin tabanıyla seninki yakın o yüzden aşağı yukarı ne olabileceğini tahmin edebiliyorum. Bu kartı senin sistemin de rahat çalıştırır, 1660 zaten ekurisi. 1660S ortalama %10-20 daha güçlü desek denemeye değer bir yüzde bu OC ile. 1400'ün stok hızı biraz düşük maalesef. Bazı rekabetçi oyunlarda ayarları yüksek tutman gerekebilir.

Şu benim yeni çektiğim Borderlands 3 videosu. Solda değerlere bakabilirsin. OC olmadan işlemci kullanımım bu seviyelerde çoğu oyunda. Ryzen 5 1. nesiller hala iyi iş yapıyor. 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen öyle. Şu an i7 1.nesiller tarihe gömüldü fakat teknoloji farkı :) Dediğim gibi kart alınca yorumlara sizi etiketleyerek konu açacağım ve tecrübelerimi paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı