Z490 anakart önerisi

RAMBEK_YT

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
ASUS 4 tane anakart arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

1) ASUS ROG STRIX Z490-E.

2) ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING.

3) MSI MPG Z490 GAMING Edge.

4) MSI Mag Z490 Tomahawk.

Z490-F ve -E modelleri arasında neredeyse görünüş dışında hiçbir fark olmamasına rağmen 500TL fark mı var? Z490-F alınabilir.

Onun dışında bu anakart ta gerçekten fena duruyor.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi LGA 1200 Soket Anakart En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey

Ben Z490-F veya Gaming Carbon modelini almanızı öneririm. Aslında ekran kartınızın modeli de önemli. Aynı marka ekran kartı ve anakart olunca da güzel durmuyor değil.

Z490-F ve -E modelleri arasında neredeyse görünüş dışında hiçbir fark olmamasına rağmen 500TL fark mı var? Z490-F alınabilir.

Onun dışında bu anakart ta gerçekten fena duruyor.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi LGA 1200 Soket Anakart En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey

Ben Z490-F veya Gaming Carbon modelini almanızı öneririm. Aslında ekran kartınızın modeli de önemli. Aynı marka ekran kartı ve anakart olunca da güzel durmuyor değil.
karşılaştırma yaptım asus rog strix z490-e ile birlikte karşılaştırdım asus daha önde bence sizce hangisi alınmalı

Karşılaştırma yaptım ASUS ROG STRIX Z490-E ile birlikte karşılaştırdım ASUS daha önde bence sizce hangisi alınmalı.

Hocam ikisi de birbirinden güzel anakartlar. Hangisini istiyorsanız onu alabilirsiniz. Ben ASUS'tan yanayım. Ses kartı en azından Realtek değil :D. Ayrıca ASUS'un birçok teknolojisi de mevcut. Ama MSI'da alınmaz değil. Eğer MSI hayranıysanız MSI'da alabilirsiniz. Onun da kendine göre iyi özellikleri var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı