İyi forumlar. Soru başlıkta belirttim. Konuyu açacak olursak eğer yakın zamanda bir Z490A-PRO anakart ve 10700k işlemci alacağım. Yalnız anakartımın 8+4 pin CPU güç girişi var. 8+4 pin güç girişli PSU'lar çok pahalı, bunun başka bir çözümü yok mudur? Sadece 8 pin takmam sorun yaratır mı? Almayı düşündüğüm PSU CV650. Normalde XPG Pylon 650W alacaktım ancak stokları yok, o yüzden CV650 alacağım. O PSU'nun sadece 8 pin beslemesi var. Her türlü öneriye açığım.
En ucuz Intel i7-10700K Sekiz Çekirdek 3.80 Ghz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i7-10700K Sekiz Çekirdek 3.80 Ghz İşlemci özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair CV650 CP-9020211-EU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu ürünü Gaming Gecesinde 800TL'ye almıştım. Böyle bir şey çözüm olabilir. İşlemcinizin çarpan kilidi açık. Anakart ise 8+4 şeklinde güç çekmeye programlanmış. Eğer çektiği güç yetersiz gelirse sistem kapanır. (8 takmanız yeterli olur mu, emin değilim.)
Bu ürünü Gaming gecesinde 800TL'ye almıştım. Böyle bir şey çözüm olabilir. İşlemcinizin çarpan kilidi açık. Anakart ise 8+4 şeklinde güç çekmeye programlanmış. Eğer çektiği güç yetersiz gelirse sistem kapanır. (8 takmanız yeterli olur mu, emin değilim.)
Evet biliyorum. Ancak bu gene dediğiniz gibi en iyi ihtimalle 800TL indirimi saymazsak 8+4 şeklindeki PSU'lar gerçekten pahalı ve o bütçeye çıkamam bu yüzden sadece 8 pin yeterli olur mu bilemiyorum. @BerkayZ87@Mansion@Yehetto hocam yardımcı olabilirsiniz belki
Hiç kullanana rastlamadım içine 2060 ve 10700k emanet edeceğim. Fazla duymadığım ve kullananını görmedim bu PSU'yu ister istemez biraz sıcak yaklaşmadım ancak araştıracağım bunu da.
Reactor 8+8 şeklinde CPU beslemesi var değil mi? Bir de sanırım 750W reactor modeli stoklarda var iken 800TL seviyelerindeydi diye hatırlıyorum doğru mudur? Yani stoklar düzelince o fiyatlara tekrar düşer mi
Reactor 8+8 şeklinde CPU beslemesi var değil mi? Bir de sanırım 750W reactor modeli stoklarda var iken 800TL seviyelerindeydi diye hatırlıyorum doğru mudur? Yani stoklar düzelince o fiyatlara tekrar düşer mi
Haklısınız hocam. Ancak elimden gelen bu SSD'den bir kademe kısıp reactor alacağım dediğiniz gibi sonradan SSD eklemesi yapabilirim.