Z5 Compact Kulaklığı Bozuldu

Katılım
14 Aralık 2014
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce Vatan Bilgisayar'dan aldığım Z5 Compact'ın kulaklığı tek tarafı ses vermiyor. Bundan 1 hafta önce sürekli çıkmaya başlamıştı ama sorun olmaz diye bekledim bugün ses vermemeye başladı. Bu garanti kapsamına giriyor mu ? Ve Sivas'ta Sony servisi yok bildiğim kadarıyla nasıl garantiye gönderebilirim ?
 
İzlediğim bir incelemede adam tek tarafından gelmeyen kulaklık gibi bir şey söylemişti sanırsam.En iyisi daha sağlam bir kulaklık almak olacaktır.Kutu içinden çıkanlara pek güvenilmiyor maalesef.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı