Arkadaşın kafası kesin allak bullak olmuştur![]()
XP kurmayı denedim disk read error aldım

Arkadaşın kafası kesin allak bullak olmuştur![]()
O zaman AntiX ya da Lubuntu deneyecek bunlarda olmazsa Puppy'e bakacak.Arkadaşın kafası kesin allak bullak olmuştur![]()
Disk öldüyse USB belleğe de dağıtım kurabilirsiniz.XP kurmayı denedim disk read error aldımartık yapacak bir şey yok kasayı kazıyıp içine Raspberry Pi koyacağız
![]()
Mesajı editledim hepsini göz zevkinize göre deneyinXP kurmayı denedim disk read error aldımartık yapacak bir şey yok kasayı kazıyıp içine Raspberry Pi koyacağız
![]()
Ben olsam Lubuntu-Antix- Puppy sırasını izlerdim.Arkadaşın kafası kesin allak bullak olmuştur
Şimdi toparlamak gerekirse arkadaşın elindeki seçenekler şunlar.
Antix
Puppy Linux
Lubuntu 18.04 32 bit.
Bunsenlabs 32 bit
Hocam en hafif Puppy linux hangisi? Baya dağıtım var sitedeMesajı editledim hepsini göz zevkinize göre deneyin.
Ben olsam Lubuntu-Antix- Puppy sırasını izlerdim.
Bunsenlabs hakkında bilgim yok ama hafif olduğu kesin.
Hocam en hafif Puppy linux hangisi? Baya dağıtım var sitede
Onlar hafifliğe değil mimariye göre yazılı.Hocam en hafif Puppy linux hangisi? Baya dağıtım var sitede![]()
Hocam köpet işe yaramaz mı?Bunsenlabs, Antix ve Sparkylinux, bu üçünden başkası sana yar olmaz.
@illedelinuxOnlar hafifliğe değil mimariye göre yazılı.
Bu senin için olanı (32 bit Puppy)
Hocam köpet işe yaramaz mı?
Hocam Puppy'i kurdum arayüz bakımından çok sade ve güzel. Ancak biraz değişik sanırım kurulumu. Ram disk gibi bir olay var sanırım USB'yi çektiken sonra hala sistemi kullanabildim. Birde Antix'i deneyeceğim. Ondan da yar olmaz ise sen sağ ben selamet bilgisayaraOnlar hafifliğe değil mimariye göre yazılı.
Bu senin için olanı (32 bit Puppy)
Hocam köpet işe yaramaz mı?
@illedelinux
Puppy dağıtımını istersen kurabiliyorsun ki ben kurman için attımHocam Puppy'i kurdum arayüz bakımından çok sade ve güzel. Ancak biraz değişik sanırım kurulumu. Ram disk gibi bir olay var sanırım USB'yi çektiken sonra hala sistemi kullanabildim. Birde Antix'i deneyeceğim. Ondan da yar olmaz ise sen sağ ben selamet bilgisayara![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.