Bir kişinin bakış açısını yansıtan, genel bir hükmü bulunmayan ifadelere öznel ifadeler denir. Bu tür ifadeler ''bence'' anlamı değişir ve kişiden kişiye...
OC yapmayı düşünüyorum, Maximus VIII Hero modelini dört sene sorunsuz kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım Maximus serisini eklememin sebebi de bu açıkçası. Öneriniz için teşekkür ederim.
Asus ROG STRIX Maximus XIII Hero
Intel i7 10700K
Asus ROG STRIX GeForce GTX1070 8GB OC
2x G.Skill RipjawsV 8GB 2800MHz DDR4 Ram
SAMSUNG 970 Evo Plus 500 GB
Kingston HyperX Savage 240 GB
Toshiba P300 3 TB
Asus ROG STRIX White 850W Power Supply
Thermaltake View 51 Snow ARGB
ASUS 24" MG248QR 1ms 144Hz
Hocam gereksiz görebilirsiniz ancak örnek veriyorum size, Z490 Maximus Hero ve Z590 Maximus Hero modelleri arasında çok bir fiyat farkı yok. O yüzden yeni serileri almak bana daha mantıklı geldi.
Hocam gereksiz görebilirsiniz ancak örnek veriyorum size, Z490 Maximus Hero ve Z590 Maximus Hero modelleri arasında çok bir fiyat farkı yok. O yüzden yeni serileri almak bana daha mantıklı geldi.
Bir kişinin bakış açısını yansıtan, genel bir hükmü bulunmayan ifadelere öznel ifadeler denir. Bu tür ifadeler ''bence'' anlamı değişir ve kişiden kişiye...