Z590 Çipset Anakart Önerisi

Ben fikrimi söyledim isteyen katılır isteyen katılmaz.
Fikir değil söylediğiniz yanlız ayrıca fikir söylenecek bir olay değil bu.
Z490 alın geçin. Z590 acayip gereksiz, aynı soket.

1615728144607.png
1615728152354.png

1615728121770.png

AMD düşünmüyorum hocam teşekkür ederim genede öneriniz için.

Hocam AMD önermedim zaten Z490 al diye arkadaş yazdım @SON FX BÜKÜCÜ gülecek bir şey varsa söyle bizde gülelim.

OC yapmayı düşünüyorum, Maximus VIII Hero modelini dört sene sorunsuz kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım Maximus serisini eklememin sebebi de bu açıkçası. Öneriniz için teşekkür ederim.

O zaman para verebilirseniz Maximus alın OC'ye gayet güzel karşılık veren bir kart.

Z490 alın geçin. Z590 acayip gereksiz, aynı soket.
Hocam gereksiz görebilirsiniz ancak örnek veriyorum size, Z490 Maximus Hero ve Z590 Maximus Hero modelleri arasında çok bir fiyat farkı yok. O yüzden yeni serileri almak bana daha mantıklı geldi.
Hocam AMD önermedim zaten Z490 al diye arkadaş yazdım

O zaman para verebilirseniz Maximus alın OC'ye gayet güzel karşılık veren bir kart.
Teşekkür ederim hocam, mobilden yazıyorum karışıklık için kusura bakmayın. :)

Hocam gereksiz görebilirsiniz ancak örnek veriyorum size, Z490 Maximus Hero ve Z590 Maximus Hero modelleri arasında çok bir fiyat farkı yok. O yüzden yeni serileri almak bana daha mantıklı geldi.

Yukarıdaki AMD örneğinde de bundan bahsetmeye çalıştım daha yenisi varken neden eskisi alınsın ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı