Z690 Plus anakarta 14700K işlemci takılınca çalışır mı?

Reoona

Centipat
Daha fazla  
Anakartı satın aldığımda direkt 14. nesil işlemciyi takınca çalışacak mı? Daha düşük sürüm işlemcim yok BIOS'unu nasıl Update edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı satın aldığımda direkt 14. nesil işlemciyi takınca çalışacak mı? Daha düşük sürüm işlemcim yok BIOS'unu nasıl Update edebilirim?

Soketleri uygun. Eğer anakart BIOS sürümü eskiyse görüntü gelmez. başka bir LGA 1700 soketli bir işlemci ile BIOS Update yapmanız gerekir.

Neden direk 14. nesil işlemciyi destekleyen bir anakart almayıp bu anakartı almak istiyorsun .Bunun fiyatına farklı bir ana kart alabilirsin...

Bu linkde biri destekler yazmış;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunu alsam aynı işlevi görür mü?
sistem olarak 4070 ti 32gb 6000 mhz rami işlemci de 14700k olacak

Intel® Socket LGA1700 for Intel® Core™ 14th & 13th Gen Processors, Intel® Core™ 12th Gen, Pentium® Gold and Celeron®

14700k'yı destekliyor gözüküyor. Ben de yakında bilgisayar toplayacağım ve Asus TUF Serisi bir anakart almayı düşünüyorum. ROG serisi anakartlar çok pahalı. İşlemci olarak 14700k kullanacağım ben de....

Kendin mi toplayacaksın bilgisayarı hazır mı alacaksın?

CPU soğutma işini nasıl halledeceksin sıvı soğutma alacak mısın ? Bu işlemcinin çok ısındığını okudum...

sıvı soğutma

bunda karar kıldım flash bios olduğu için

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı