Z77A-G43 2133 MHz RAM 1333 MHz'te çalışıyor

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Masaüstünden BIOS ayarı yapmak kullanışlı olur diye düşündüm sadece, şu an pek bir işim yok açıkçası ama şu an anakartım nedense XMP'yi açamama rağmen 2133 MHz olan RAM'larımı 1333 MHz'de çalıştırıyor.

Nerede 1333 MHz yazmakta? Muhtemelen 2666 MHz'te çalışıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen bu yüzden patladı hocam. Ekran kartında UEFI desteği yoksa sorun olur. Varsa da -ki sanırım var- mevcut BIOS ile uyumlu değilmiş. Son sürü BIOS'a geçebilirsiniz şu anda.

BIOS güncelleme sonrası bozulma MSI hatası ise servis ücret talep edemez ama sizin durum biraz daha farklı. Yine de etmemesi lazım.

Şu an normalde kullandığım ekran kartını (RX570) geri taktım sorunsuz çalışıyor. Kapat aç gibi bişey oldu buda 😀.

Başka bir bilgisayardan BIOS dosyalarını sürüm sırasıyla tek tek USB belleğe atıp güncellemeleri sırasıyla yapacağım. Doğru gidiyorum değil mi?
Muhtemelen bu yüzden patladı hocam. Ekran kartında UEFI desteği yoksa sorun olur. Varsa da -ki sanırım var- mevcut BIOS ile uyumlu değilmiş. Son sürü BIOS'a geçebilirsiniz şu anda.

BIOS güncelleme sonrası bozulma MSI hatası ise servis ücret talep edemez ama sizin durum biraz daha farklı. Yine de etmemesi lazım.

BIOS 1.5 sürümünü yükledim Windows açıldı. Güncellemelere devam ediyorum.
BIOS V1.a sürümünü yükledim BIOS'da v1.10 yazıyor. Neden böyle oldu. Zaten 1.10'di sürüm.

Dosya Ekleri

• IMG_20220221_125120.jpg
    IMG_20220221_125120.jpg
    181,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı