Z77X-UD3H Anakartın üzerindeki anahtar ne işe yarıyor?

• Konuyu başlatan Xname
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 764

Xname

Hectopat
Daha fazla  
Z77X-UD3H Anakart bu. Anakartın üzerinde SW4 diye bir anahtar var. Bu anahtar ne işe yarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1615059424122.png

Yedek ve ana BIOS arasındaki geçişi sağlıyormuş.

Sisteme Mac kurmaya çalıştım yapamadım tekrar Windows kurdum. Fakat açılışta F12'ye bastığımda Boot ekranın da OpenCore diye bir seçenek çıkıyor. Sanırım bir önyükleyici gibi. Tam da bilmiyorum. Ama orada OpenCore çıkmıyordu daha önce. Oradaki anahtarla oynadığımda Opencore yazısı gitti. Eski haline aldığımda tekrar geri çıkıyor. Çözemedim bir türlü.
Eki Görüntüle 909910
Yedek ve ana BIOS arasındaki geçişi sağlıyormuş.
Cevabın için teşekkür ederim sağol.

Son düzenleme:
Boot listesiyle ilgili bir durum olabilir. UEFI kurulumsa Windows Boot Manager'ı, legacy ise Windows'un kurulu olduğu diski başa al. OpenCore içeren herhangi bir bölüm olmamasına rağmen yine de boot listesinde görünüyorsa Windows'ta EasyUEFI programı ile o girdiyi silmeyi deneyebilirsin.

Boot listesiyle ilgili bir durum olabilir. UEFI kurulumsa Windows Boot Manager'ı, legacy ise Windows'un kurulu olduğu diski başa al. OpenCore içeren herhangi bir bölüm olmamasına rağmen yine de Boot listesinde görünüyorsa Windows'ta EasyUEFI programı ile o girdiyi silmeyi deneyebilirsin.

BIOS sıfırladım bir daha çıkmadı teşekkür ederim yardımın için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı