ayakiras
Hectopat
Daha fazla
Tekrar hayırlı olsun. Asus sempatizanı olarak ben ilk olarak hep asus u düşündüm. Tabiki daha uygun modellerdi düşündüklerim. İlk ses kartı deneyimim ve nasıl sonuç vereceğini bilmediğim için zaten bu konuyu açmıştım. Abartıldığını düşünüyordum işin açıkcası. Şuan fikrim öyle değişti ki ses sistemin değil ses kartının değeri daha yüksek gözümde. Çünkü 2 sene kart olmadan dinledim ve creative inspire t6100 den terfi ettim. Öyleki arkadaşımda olan silver crest 40 watt lık bir 2.1 kanal ses siteminin uydusunun seslerindeki netliğe bile hayrandım. z906 bana boğuk bir bass tan başka hiç bir şey veremedi 2 sene boyunca. Ses kartı beni Battlefield 4 de baya etkiledi. Her neyse sonuç olarak beni bir asus kullanıcısı, hemde satın almak istememe rağmen müzik için ses kartı aradığımı öğrendiğinde vazgeçirdi. Kart asus phoebus dı. Oyun kartı imişEv müstakil olduğu için yüksek ses sıkıntı olmuyor. Anneyide komşuya gönderiyorum başka bir pürüz kalmıyor.![]()
![]()
Asusa gelince aklımda ilk stx II vardı. Onu alacaktım sonra SB ZxR yi gördüm onu almaya karar verdim. Özellikle masaüstü kontrolcüsü tam aradığım şeydi. ikide bir kasanın arkasına eğilip bi kulaklık takıp sonra z906 yı tak çıkar yapmak zor geliyordu.
Sonuçta Creative yıllardır ses üzerine çalışmış bir firma. O yüzden Creative'i seçtim.
Deneyimlerini paylaşmanı bekliyorum nede olsa sistemler aynı sayılır. Son olarak Pro Studio daha dengeli bir ayar yakalarsan onuda paylaşmanı bekliyorum.