Z906 için ses kartı ve optik çıkış

Asus xonar hic kullanmadım.
Creative sb z şuan Vatanda 374 tl bir fiyat ile satılıyor hepsi burada da ise 308 tl bu değişiyor. 300 tl gibi bir rakam benim için çok küçümsenmeyecek bir rakam aslında o yüzden pişman olmak istemem. Siz bu kartın alınabilirliğini nasıl görüyorsunuz daha önce creative kullanmış birisi olarak ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat incelemesini yapmıştı. Bence senin işini görecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat incelemesini yapmıştı. Bence senin işini görecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce Bakmaya çalışmıştım ASUS Xonar DX ilgimi çeken model oldu. Ancak o kartı bulamadım Sahibinden.com da ise sadece 1 kişi satışa çıkarmış Sıfır ise sanırım yok. Sanırım bu işi biraz beklemeye almam faydalı olacak.

Konunun ucu açık kalsın istemedim ve belirtmeliyim ki ses kartı gerçekten gerekiyormuş. İnanılmaz bir değişim oldu. Creative sb zx aldım. Asıl sorunum tizlerdi. Ancak bu kart sadece bana tizleri vermedi. 3 faydasını gördüm.
(1.) tizler kesinlikle tatmin ediyor,
(2.) kesinlikle bass tizlerin altında yada tizler bassların altında kalmıyor inanılmaz dengeli bir biçimde sesi sonuna kadar da açsanız bu denge bozulmuyor.
(3.) faydası ise bass ın kalitesi kesinlikle üst düzeye çıktı eskiden duyduğum bassların ne kadar sönük kaldığını farketmiş oldum.
Ses kartı kesinlikle bana istediğimi verdi şuan z906 dan tam olarak verim alabiliyorum merak eden arkadaşlar konuya denk gelirlerse kesinlikle düşünmesinler ve bu farkı yaşasınlar.
[Öneri olarak] müzik için [analog] çıkışları film ve oyunlar için [optik] çıkışı kullanın müzik dinlerken surround modunu kapatın ve stereo dinleyin. crystalize % 85 ile harika bir değer equalizer ise rock bu şekilde extra bişey yapmanıza gerek kalmadan sonuç mükemmel olabilir.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Doğru ve güzel bir tercih yaptın, aldığın sonuçlarda bunun bir göstergesi. Biraz daha bass istiyorum evi inleteyim diyorsan equalizerdan 62 kısmı var birkaç Db artırınca bass tam kendine geliyor :)

Hayırlı olsun güle güle kullan. Doğru ve güzel bir tercih yaptın, aldığın sonuçlarda bunun bir göstergesi. Biraz daha bass istiyorum evi inleteyim diyorsan equalizerdan 62 kısmı var birkaç Db artırınca bass tam kendine geliyor :)
Teşekkür ettim gerçekten söylediğin kadar varmış :)

Creative Sound Blaster Z alabilirseniz Z906 nın gerçek güç ve kalitesini mutlaka görmeyecek iliklerinizde hissedeceksiniz... :D
Logitech Z623 2.1 ve yeni aldığım Edifier C2XD 2.1 ile kullanıyorum ses kalitesi anlamında bu kart ile çok daha değişik boyutlara büründü sistemlerim...

Kaliteli ve detaylı müzik dinlemek istiyorsanız 2.1 yada 2.0 logitech dışında ses sistemlerinden edinmenizi şiddetle tavsiye ederim...

1 yıldır bende z906 kullanmakyatım. Ama ses kartı almayı düşünmemiştim. Bu düşünceden vazgeçip creative sound blaster zxr ses kartı aldım. Daha deneme fırsatım olmadı.
Sizce Logitech Z906 ve Creative Sound Blaster ZxR nasıl bir ikili olur?

1 yıldır bende z906 kullanmakyatım. Ama ses kartı almayı düşünmemiştim. Bu düşünceden vazgeçip creative sound blaster zxr ses kartı aldım. Daha deneme fırsatım olmadı.
Sizce Logitech Z906 ve Creative Sound Blaster ZxR nasıl bir ikili olur?
Paraya kiymissiniz zxr serinin en ust modeli eminim ki guzel sonuc verecektir. Asus un essence stx II daha iyi sonuc verdigini duymuştum ancak artik bir onemi yok umarim sesini acabileceginiz bir konuttasindir hayirli olsun.

Paraya kiymissiniz zxr serinin en ust modeli eminim ki guzel sonuc verecektir. Asus un essence stx II daha iyi sonuc verdigini duymuştum ancak artik bir onemi yok umarim sesini acabileceginiz bir konuttasindir hayirli olsun.
Ev müstakil olduğu için yüksek ses sıkıntı olmuyor. Anneyide komşuya gönderiyorum başka bir pürüz kalmıyor. :) :) :)
Asusa gelince aklımda ilk stx II vardı. Onu alacaktım sonra SB ZxR yi gördüm onu almaya karar verdim. Özellikle masaüstü kontrolcüsü tam aradığım şeydi. ikide bir kasanın arkasına eğilip bi kulaklık takıp sonra z906 yı tak çıkar yapmak zor geliyordu.
Sonuçta Creative yıllardır ses üzerine çalışmış bir firma. O yüzden Creative'i seçtim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı