Creative sb z şuan Vatanda 374 tl bir fiyat ile satılıyor hepsi burada da ise 308 tl bu değişiyor. 300 tl gibi bir rakam benim için çok küçümsenmeyecek bir rakam aslında o yüzden pişman olmak istemem. Siz bu kartın alınabilirliğini nasıl görüyorsunuz daha önce creative kullanmış birisi olarak ?Asus xonar hic kullanmadım.
Technopat incelemesini yapmıştı. Bence senin işini görecektir.
Teşekkür ettim gerçekten söylediğin kadar varmışHayırlı olsun güle güle kullan. Doğru ve güzel bir tercih yaptın, aldığın sonuçlarda bunun bir göstergesi. Biraz daha bass istiyorum evi inleteyim diyorsan equalizerdan 62 kısmı var birkaç Db artırınca bass tam kendine geliyor![]()
Paraya kiymissiniz zxr serinin en ust modeli eminim ki guzel sonuc verecektir. Asus un essence stx II daha iyi sonuc verdigini duymuştum ancak artik bir onemi yok umarim sesini acabileceginiz bir konuttasindir hayirli olsun.1 yıldır bende z906 kullanmakyatım. Ama ses kartı almayı düşünmemiştim. Bu düşünceden vazgeçip creative sound blaster zxr ses kartı aldım. Daha deneme fırsatım olmadı.
Sizce Logitech Z906 ve Creative Sound Blaster ZxR nasıl bir ikili olur?
Ev müstakil olduğu için yüksek ses sıkıntı olmuyor. Anneyide komşuya gönderiyorum başka bir pürüz kalmıyor.Paraya kiymissiniz zxr serinin en ust modeli eminim ki guzel sonuc verecektir. Asus un essence stx II daha iyi sonuc verdigini duymuştum ancak artik bir onemi yok umarim sesini acabileceginiz bir konuttasindir hayirli olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.