Z97 Gaming 5, GTX 970 ve i5 4690 Sistem Toplama

Anakart seçimini gayet iyi yapmışsın, biraz daha katabilirsen Gigabyte Z97X-Gaming 5 daha iyi olabilir tabiki.
Kasa seçiminde gayet güzel, tasarımını bende çok beğeniyorum.
Durmadan 10 saate yakın oyun oynuyorsan uygun bir soğutucu gerekli olabilir.
Mesajınızı bulamadım, hangi soğutucu acaba ?

Soğutucu için herhangi bir şey eklemedim. Yani sadece gerekir mi diye sormuştum. O kadar süre oynayabileceğimi sanmıyorum, iş güç derken çok vaktim olmuyor. Akşamdan akşama kafa dağıtmak için bir kaç saat ancak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginize teşekkürler hocam, bir kaç gün Vatan'da belki indirim olur diye bekledim ama aksine 25 TL arttı fiyat. Farklı platformlarda da fiyatlar pek farklı olmadığından önümüzdeki bir kaç gün içinde vereceğim siparişi. Sadece anakart Gold'da 30 TL kadar daha ucuzdu onu ordan alırım herhalde. Tekrar teşekkürler tüm ilgilenen arkadaşlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba.

OC yapmayacağınız için z97 chipsetli bir anakart almak zorunda değilisniz. Ama benden size tavsiye Z87 chipsetli Msi Z87-G45 Gaming almanız. Sanıyorum broadwell çıktığı zaman upgrade yapmayacaksınız. Bundan dolayı bu anakarta yönelebilirsiniz. Z97 Gaming 5'ten daha ucuz bir anakart. Killer Ethernet ve güzel bir ses kartı taşımakta. Yanında ise Steelseries Kinzu vermekteler. Bunu bir düşünün derim.

Sistemin geri kalanı şu şekildedir;

www.vatanbilgisayar.com: Msi Z87-G45 Gaming İntel Z87 Soket 1150 Ddr3 3000Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Core i7 4790 Soket 1150 3.6GHz 8MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: OCZ 240GB ARC 100 Serisi Sata 3.0 SSD (480MB Okuma / 430MB Yazma) - Vatan Bilgisayar
www.novabilgisayar.com: GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming, 4GB, GDDR5, 256 bit 13, Fiyat: 1.247 TL

İyi günler dilerim...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı