Z97 GAMING 5 ve i5 4460 Bilgisayar Toplama

• Konuyu başlatan Harry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3.161
@AlphaOMG teşekkür ederim bilgi için. Corsair 200r ile msi gaming 5 topladım gerçekten müthiş oldu :-D

Screenshot_2014-10-11-17-04-31~2.jpg

O sistem benim değil maalesef Arkadaşıma topladım ama ben de arkadaşın eski işlemcisi i7 2600 aldım. Arkadaş ileriye dönük toplattı o sistemi. İleride oc yapacak tabiki.

Gaming 3 değil gaming 5 almalısınız aralarındaki fark büyük ama fiyat farkı ben alırken 50 tl idi. Ekran kartı da heralde 970 olacaktı fiyatına bakılırsa. Ayrıca sıvı soğutma öneririm. CM 120v ile cm blade master fan ile almanı tavsiye ederim.

Gaming 3 değil gaming 5 almalısınız aralarındaki fark büyük ama fiyat farkı ben alırken 50 tl idi. Ekran kartı da heralde 970 olacaktı fiyatına bakılırsa.
Gaming 5'le Gaming 3 arasında sadece overclock performansı farkı var. Bence hiç gerek yok. Ama yinede kendisi bilir ben elimden geldiğince bu fiyata en ideal kasayı toplamaya çalıştım gerisi size kalmış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı