Z97 Gaming 7 ve TITAN BLACK Sistem

Bu bilgisayar kaç yıl gider ?

• Oy verenlerin toplamı
    33
Sistem gerçekten çok güzel. Titan'a o kadar para verme bence de. 780 Ti gani gani yeter. Anakart olarak ta Maximus VII Hero alabilirsin. Daha fazla bütçen varsa Deluxe düşünebilirsin.

Bana sorarsan bu sistem 4 yıldan fazla gider. Ama ultrayı bilmem. Olmadı 4 yıl sonra ekran kartını değişirsin.

Fiyat farkı var, soket farkı var benim dediğim işlemci 1150 soket senin dediğin işlemci 2011 soket.Bunun için Anakart değiştirmem gerekiyor.Fakat fiyat aralığım kısıtlı yani sadece yazdığım ürünleri almayacağım, bunun yanında Klavye, Mause, Mausepad, Kulaklık ve Ses Kartı alacağım.

Öneriniz için teşekkürler fakat anakartta gigabayte tercihinden kaçınıyorum.Genellikle asus tercih ediyorum.

MAXIMUS VII RANGER Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart

Ya da:

MAXIMUS VII HERO Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart

Bu anakartlardan birini alabilirim.

Eğer Hero almayı düşünürseniz, sıfır Asus Hero satıyorum ben, ikinci el bölümünde veya açtığım konulardan bakarak bulabilirsiniz.

Ekran kartına yüklenmek istiyorsanız bütçe yelpazeniz geniş ise 1000tl daha çıkıp R9 295X2 neden olmasın :) Titan yerine 780 Ti yeticektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı