Z97 Gaming 7 ve TITAN BLACK Sistem

Bu bilgisayar kaç yıl gider ?

• Oy verenlerin toplamı
    33
Monitör değiştirilebilir. Ben monitörü en ucuzundan idarelik koydum.
4690k da sadece 295'i değil onunla beraber Titan'ı ve 780Ti'yi de besler.
Bilmeden tecrübe etmeden... Niye böyle atarlanıyorsunuz anlamadım. En iyisi sizsiniz ve beni ezdiniz teşekkür ederim.

@Silinen üye sıfır bilgiyle yazarsan o monitörü önerirsin. 4690k 1080p'de 295x2 'ye darbogazın kralını yapar. Birde onunla beraber başka kartları da besler diyor. Nasıl bir kafa bu? 4690k'nın bu kartlara 1080p'de darbogaz yapmadıgını tecrübe ettin mi? Benim söyledigim lafı bana söylüyorsun. Ne atarlanması insanlar bu kadar yüksek bütçeler harcanken sizin gibiler yüzünden birde yanlış yönlendirilmemeli.

@Oğuz_han Kardeşim banlanmadan sana da yazıyım rica ediyorum. Burda ciddi öneri bekleyen insanları bu coluk cocuklara bırakma. Ben bir tek seni donanımlı gördüm birde haluk sekendiz, oo Asus'sa tamamdır. Msı mı ejderha çok sekil. Sapphire mi onu recep abimiz önermiyor. Gigabyte'mı aa kanka asus verelim sana. Gibi bilgilerden öteye gidemeyen ve öneri yapan kişi çok yaş kitlesinin de düşük olmasıyla modoretör'lerde dahil buna kaliteyi düşürüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı