Arada oyunda oynarız...
Birde merak ediyorum skylake destekleyen anakartlar bile dünya para iken nasıl skylake topluyorsunuz 2670 TL ye onu anlayamıyorum... Ki bu sistemde ekran kartı yok.
Arada oyunda oynarız...
Birde merak ediyorum skylake destekleyen anakartlar bile dünya para iken nasıl skylake topluyorsunuz 2670 TL ye onu anlayamıyorum... Ki bu sistemde ekran kartı yok.
Sen de ekran kartsız sistem topluyorsun diye Skylake önerdim. Madem oyunda oynayacaksın ekran kartı da eklemeni tavsiye ederim. Ayrıca 2.000TL'ye de Skylake toplanabiliyor hemde ekran kartlı
Not: Hem Skylake işlemcilerin içinde entegre GPU'ların da iyi olduğu söyleniyor.
Skylake sistemlere 2 örnek:
Biri 3.000TL diğeri 2.000TL
1) Sinerji'den toplanmıştır.
2) SanalTech'den toplanmıştır.
Eğer istersen bütçene göre bir sistem seçip gösterebilirim?
Sen de ekran kartsız sistem topluyorsun diye Skylake önerdim. Madem oyunda oynayacaksın ekran kartı da eklemeni tavsiye ederim. Ayrıca 2.000TL'ye de Skylake toplanabiliyor hemde ekran kartlı
Not: Hem Skylake işlemcilerin içinde entegre GPU'ların da iyi olduğu söyleniyor.
Skylake sistemlere 2 örnek:
Biri 3.000TL diğeri 2.000TL
Ekran kartı önemli değil. Render için ram önemli 16 GB olmalı. Kullandığımız vstlerin hızlı açılması için SSD de önenli... Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi i3-i5 skylake toplamaktansa haswell i7 tercih ederim. Ki çok büyük performans farkı olmadığı herkes tarafından söylenmekte. Güncelleme konusuna gelince... Zaten aldığımız bir pc yi en az 5 sene kullanmıyormuyuz? 5 seneye kim öle kim kala
Ekran kartı önemli değil. Render için ram önemli 16 GB olmalı. Kullandığımız vstlerin hızlı açılması için SSD de önenli... Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi i3-i5 skylake toplamaktansa haswell i7 tercih ederim. Ki çok büyük performans farkı olmadığı herkes tarafından söylenmekte. Güncelleme konusuna gelince... Zaten aldığımız bir pc yi en az 5 sene kullanmıyormuyuz? 5 seneye kim öle kim kala
Tercih meselesi
Performans farkı olmadığı kadar arada fazla bir fiyat farkı da yok. E peki o zaman neden Skylake diyorum? Tek sebebi söylediğim gibi daha güncel olduğu için ve teknolojide güncellik de önemlidir
Örnek göstermiş olduğum 3.000TL'lik sistemde ki GTX970'i çıkarırsan Ram de eklersin SSD de + elinde yine bir miktar para kalacaktır onunla da orta halli bir ekran kartı alınabilir veya ekran kartı önemli değil dediğine göre işlemci ve anakart yüksek tutulabilir
Ben daha önce başkasına önermiş olduğum sistemin hazırda resmi var diye bunları örnek olarak attım sadece hani fiyat olarak aklında şüphe kalmaması açısından. Yoksa attığım görsellerde ki sistemlere fazla takılma. Dediğim gibi her türlü değişiklikler, oynamalar yapabilirsin. Seçim senin