Z97 Gaming3 Sistem

Yeni nesil işlemciler kapıdayken DDR3 sistem toplanması mantıklı gelmiyor. Bu arada ramlar DDR4 gibi duruyordu özür dilerim. :lanet:
müdür zaten mantık aramıyoruz. stabil olsun yeter ;)

Son durum bu... Sadece i7 4790k siparişi kaldı... O da yarına inşallah.

Ekran Alıntısı.JPG

müdür zaten mantık aramıyoruz. stabil olsun yeter ;)

Son durum bu... Sadece i7 4790k siparişi kaldı... O da yarına inşallah.

Eki Görüntüle 120770

Hocam sistem güzel ama en azından güncellemeye daha müsait olması açısından bu bütçeye Skylake toplanabilirdi :)
Yinede hayırlı olsun güle güle kullanın (y)

Not: Ayrıca o XBox360 Kolu neyin nesidir pek anlamadım :)

Hocam sistem güzel ama en azından güncellemeye daha müsait olması açısından bu bütçeye Skylake toplanabilirdi :)
Yinede hayırlı olsun güle güle kullanın (y)

Not: Ayrıca o XBox360 Kolu neyin nesidir pek anlamadım :)

Arada oyunda oynarız...
Birde merak ediyorum skylake destekleyen anakartlar bile dünya para iken nasıl skylake topluyorsunuz 2670 TL ye onu anlayamıyorum... Ki bu sistemde ekran kartı yok.

Arada oyunda oynarız...
Birde merak ediyorum skylake destekleyen anakartlar bile dünya para iken nasıl skylake topluyorsunuz 2670 TL ye onu anlayamıyorum... Ki bu sistemde ekran kartı yok.

Sen de ekran kartsız sistem topluyorsun diye Skylake önerdim. Madem oyunda oynayacaksın ekran kartı da eklemeni tavsiye ederim. Ayrıca 2.000TL'ye de Skylake toplanabiliyor hemde ekran kartlı :)
Not: Hem Skylake işlemcilerin içinde entegre GPU'ların da iyi olduğu söyleniyor.

Skylake sistemlere 2 örnek:
Biri 3.000TL diğeri 2.000TL

1) Sinerji'den toplanmıştır.
sistem5.jpg

2) SanalTech'den toplanmıştır.
sistem6.jpg

Eğer istersen bütçene göre bir sistem seçip gösterebilirim?

Sen de ekran kartsız sistem topluyorsun diye Skylake önerdim. Madem oyunda oynayacaksın ekran kartı da eklemeni tavsiye ederim. Ayrıca 2.000TL'ye de Skylake toplanabiliyor hemde ekran kartlı :)
Not: Hem Skylake işlemcilerin içinde entegre GPU'ların da iyi olduğu söyleniyor.

Skylake sistemlere 2 örnek:
Biri 3.000TL diğeri 2.000TL

1) Sinerji'den toplanmıştır.
Eki Görüntüle 121452

2) SanalTech'den toplanmıştır.Eki Görüntüle 121453

Eğer istersen bütçene göre bir sistem seçip gösterebilirim?

Ekran kartı önemli değil. Render için ram önemli 16 GB olmalı. Kullandığımız vstlerin hızlı açılması için SSD de önenli... Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi i3-i5 skylake toplamaktansa haswell i7 tercih ederim. Ki çok büyük performans farkı olmadığı herkes tarafından söylenmekte. Güncelleme konusuna gelince... Zaten aldığımız bir pc yi en az 5 sene kullanmıyormuyuz? 5 seneye kim öle kim kala :)

Ekran kartı önemli değil. Render için ram önemli 16 GB olmalı. Kullandığımız vstlerin hızlı açılması için SSD de önenli... Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi i3-i5 skylake toplamaktansa haswell i7 tercih ederim. Ki çok büyük performans farkı olmadığı herkes tarafından söylenmekte. Güncelleme konusuna gelince... Zaten aldığımız bir pc yi en az 5 sene kullanmıyormuyuz? 5 seneye kim öle kim kala :)

Tercih meselesi :)
Performans farkı olmadığı kadar arada fazla bir fiyat farkı da yok. E peki o zaman neden Skylake diyorum? Tek sebebi söylediğim gibi daha güncel olduğu için ve teknolojide güncellik de önemlidir :)
Örnek göstermiş olduğum 3.000TL'lik sistemde ki GTX970'i çıkarırsan Ram de eklersin SSD de + elinde yine bir miktar para kalacaktır onunla da orta halli bir ekran kartı alınabilir veya ekran kartı önemli değil dediğine göre işlemci ve anakart yüksek tutulabilir :)
Ben daha önce başkasına önermiş olduğum sistemin hazırda resmi var diye bunları örnek olarak attım sadece hani fiyat olarak aklında şüphe kalmaması açısından. Yoksa attığım görsellerde ki sistemlere fazla takılma. Dediğim gibi her türlü değişiklikler, oynamalar yapabilirsin. Seçim senin (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı