Z97-M PLUS sistem

Rolfy

Megapat
Yer
Onun kalbi...
Adsız.png

Arkadaşlar babamla anlaştık konustuk 4000tl ye kadar limit koydu ve bende kendimce bu sistemi topladım. Bu sistem iş görür mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacağınızı bilmiyorum ancak 4 bin TL'ye GTX 780 hakaret gibi bir şeydir. O sisteme rahat bir şekilde GTX 980 olmadı en azından GTX970 sığdırılabilir. Ayrıca eğer render gibi işlerle uğraşmayacaksanız 16 GB RAM hiç bir işinize yaramayacaktır. 8 GB RAM yetecektir.

4000 tl ye nasıl bilgisayar toplanmaz desek bu örnek olurdu .

Arkadaş belli ki pek tecrübeli değil bu konuda. Bu kadar ağır konuşmaya ne gerek. Adam gelmiş yardım istemiş ne yanlış neyi düzeltmeliyim diye. Açıkçası böyle aşağılamak yerine arkadaşa neyin yanlış olduğu konusunda yardım edebilirsiniz.

2015'de çıkacak oyunlar artık en az 6GB ram isteyecek ( ki günümüzde de 6GB istiyorlar) 16GB Ram saçma olmamış , ama anakart biraz fazla pahalı o işlemciye nazaran. Anakartı H81 alıp 100-120 $ kar edip onuda ekran kartına yatırabilirsiniz. GTX780'de yakında bitecek 970 yada 980'e geçin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı