@enes2116 Kesinlikle O.C'suz 55 derece fazla. Ben bile stock fanla 60 görüyorum. Ancak benim de anakartım Z97 PC Mate. Eğer genel olarak bir problem olsa anakartta bende de olurdu.
@enes2116 Kesinlikle O.C'suz 55 derece fazla. Ben bile stock fanla 60 görüyorum. Ancak benim de anakartım Z97 PC Mate. Eğer genel olarak bir problem olsa anakartta bende de olurdu.
Bence de fazla belkide işlemci karpuz çıktı biraz bende bilmiyorum. Şuan 4.5 Ghz'de 1.2V ile yükte en fazla 66 derece görüyor. Böyle kullanmayı düşünüyorum açıkçası.
66 derece çok yüksek değil. Kullanılabilir. Ancak bir gariplik var gibi. Eğer imkanınız varsa başka bir işlemciyle veya başka bir anakartla test etmek sizi sonuca ulaştırır. Vatan'dan aldıysanız sistemi gidin derdinizi anlatın, oradan bir işlemciyle denemek istediğinizi söyleyin. Bilmem kabul ederler mi ancak kabul ederlerse çözümü bulursunuz.
İşlemciyi ve anakartı Vatan'dan aldım ama alalı 3-4 ay oldu. Ben parçaları tek tek satın aldım. Bir anda tüm parçaları satın almadım yani. Şuan elimde anakart veya işlemci yok Vatan'ın bu konuda yardımcı olacağını düşünmüyorum aslında onları karşıma alıp konuşmak dahi istemiyorum. Yaz sonunda işlemciyi değiştireceğim zaten onun için çokta uğraşmak istemiyorum.
@enes2116 Yaz sonunda değiştirecek olsanız da hakkınızı arayın derim. Yine de siz bilirsiniz. Sonuçta daha yeni ürünler. Tek tek alsanız da bir şey değişmez. Sonuçta oradan almışsınız. Demek istediğim eğer anakartta sorun varsa yeni alacağınız işlemci ile de aynı sorunu yaşayacaksınız.