Z97 PC Mate ve Powercolor R9 285 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama bak corsair ram alınmaz demiş . Ben anakartımı garantiye verdiğimde corsair ram'imide hatası olmadığını bildiğim halde garantiye vermiştim ve ram'i değiştirmişler.

Zaten ekran kartları da olmasa piyasada 200w'ı geçen PSU bulunmaz. Sadece ekran kartı 285w yer, 600w PSU işe yaramaz, lafı çok talihsiz olmuş. Belli ki o abin seni yolunacak kaz olarak görmüş.

Zaten ekran kartları da olmasa piyasada 200w'ı geçen PSU bulunmaz. Sadece ekran kartı 285w yer, 600w PSU işe yaramaz, lafı çok talihsiz olmuş. Belli ki o abin seni yolunacak kaz olarak görmüş.
Aynen hangi akla böyle bişey söyledi aklım mantığım almış değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıların şahsen donanım hakkında bir şey bilmediklerini düşünüyorum. Örneğin; Adama gidip 2Gb GTX980 mi yoksa 4gb GTX660 desen 4gb daha iyi der, ekran kartından da pek haberi yoktur. Zaten yaptıkları iş belli "Formaaat". Kendimi beğenmiş bir insan değilimdir fakat kendimi onlardan çok daha bilgili görüyorum.

Zaten benim donanımla ilgili bilgimi falan bilmiyordu. Bilmediği içinde attı tuttu. Adama diyorum ki liseyi bilgisayar bölümünde okudum. 26 yaşında adamım. 16 yaşımdan beri sürekli takip ediyorum teknolojiyi. Bende az çok bişeyler biliyorum. Formatı bende atarım. Adam bana sen bilirsin kardeş bu bilgisayar daha yeni ilk defa sistem kurulacak falan diyor. E ben bunları zaten biliyorum dedim. Bu format dediğin şey o kadar kasılacak bişey değil. Windows 98 den bu yana format atıyorum ben dedim hiç bir zamanda sıkıntı yaşamadım. Sen ekstra ne yapcaksın diye sorunca driverları nasıl kurcan diyo soruyor. Bak bak çok önemli yere parmak basmış gibi öldürücü soru sorduğunu zanneder gibi çoluk çocuğun sorduğu soruları soruyor. Dedim sen merak etme ben hallederim. Canını sıkma sen dedim...

Sistemin tek zayıf yanı overclock işlemi yapamayacağınız halde z97 yonga setli bir anakart almanız. Kimin ne dediği önemli değil gayet güncel ve dengeli duruyor sistem özellikle r9 285 gayet iyi seçim. Güle güle kullan.

Anakart konusunda haklısın ama aslında biraz geleceğe yatırım gibi bişey yapmaya çalıştım. Çünkü ilerde işlemciyi büyük ihtimalle değiştiririm. O yüzden şimdilik bunla idare edicem.

Sistem gayet güzel. O bakkal sizi bir şeyden anlamıyor zannetmiş ve kendini de üstad olarak görmüş. Sizin yerinizde olsam tartışırdım adamla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…