İ İnsurer Kilopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 197 4 Kasım 2014 #31 Uprising dedi: Bu kart 250 watt gibi bir güç tüketiyor. Yeni bir GTX 970 ise 150 watt civarında. Sıkıntı olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Uprising dedi: Bu kart 250 watt gibi bir güç tüketiyor. Yeni bir GTX 970 ise 150 watt civarında. Sıkıntı olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Zaur Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 391 Makaleler 6 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #32 @İnsurer arkadaşım beni yanlış anlama ancak yazdıklarından senide bakkalcıya benzetiyorum.
İ İnsurer Kilopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 197 4 Kasım 2014 #33 Zaur dedi: @İnsurer arkadaşım beni yanlış anlama ancak yazdıklarından senide bakkalcıya benzetiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. O kadar da değil technopat'ın sistem toplama rehberlerine bakarsan sende beni anlarsın.
Zaur dedi: @İnsurer arkadaşım beni yanlış anlama ancak yazdıklarından senide bakkalcıya benzetiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. O kadar da değil technopat'ın sistem toplama rehberlerine bakarsan sende beni anlarsın.
Zaur Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 391 Makaleler 6 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #34 İnsurer dedi: Olabilir. O kadar da değil technopat'ın sistem toplama rehberlerine bakarsan sende beni anlarsın. Genişletmek için tıkla... Mobildeyim sonra bu konuya ayrıntılı bakarım, technopat rehberlerine'de bakarım.
İnsurer dedi: Olabilir. O kadar da değil technopat'ın sistem toplama rehberlerine bakarsan sende beni anlarsın. Genişletmek için tıkla... Mobildeyim sonra bu konuya ayrıntılı bakarım, technopat rehberlerine'de bakarım.
İ İnsurer Kilopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 197 4 Kasım 2014 #35 Zaur dedi: Mobildeyim sonra bu konuya ayrıntılı bakarım, technopat rehberlerine'de bakarım. Genişletmek için tıkla... Tamam. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2014
Zaur dedi: Mobildeyim sonra bu konuya ayrıntılı bakarım, technopat rehberlerine'de bakarım. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Zaur Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 391 Makaleler 6 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #36 @death_stroke Arkadaşımda bu güç kaynağındansa tam yeterlidir.
İ İnsurer Kilopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 197 4 Kasım 2014 #37 Zaur dedi: @death_stroke Arkadaşımda bu güç kaynağındansa tam yeterlidir.Eki Görüntüle 30442 Genişletmek için tıkla... Gerek yoktu.
Zaur dedi: @death_stroke Arkadaşımda bu güç kaynağındansa tam yeterlidir.Eki Görüntüle 30442 Genişletmek için tıkla... Gerek yoktu.
Zaur Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 391 Makaleler 6 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #38 İnsurer dedi: Gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Neden gerek yoktu? Lütfen konuyu uzatmayınız.
death_stroke Kilopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #39 Bu nvidia-ati(amd) kavgası hep sürer gider her. İkisininde iyi yanları var. Ben her ikisini de kullandım. İkisinden de memnundum. Ancak bütçeye göre ayarlamaya çalıştığım için bu sefer r9 285 i tercih ettim yoksa aklımda nvidia gtx970 vardı... Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2014
Bu nvidia-ati(amd) kavgası hep sürer gider her. İkisininde iyi yanları var. Ben her ikisini de kullandım. İkisinden de memnundum. Ancak bütçeye göre ayarlamaya çalıştığım için bu sefer r9 285 i tercih ettim yoksa aklımda nvidia gtx970 vardı...