Z97N-WIFI, Core i5 4690 ve R9 290 TRI-X OC Sistem Toplama

Makaleler
3
Daha iyisini yapabilirim diyenler varsa yardımlarını almak çok isterim, bütçe en fazla, en fazla 4.100 olabilir.

Düzenleme: Resimlerde problem var heralde? Ayrıca konu iki kere açılmış diğeri kapatılsın, lütfen.

kXus8vi.png

xJNEqCo.png

Düzenleme: Yorumları alalım. Fiyat 3.504 TL'ye düşmüştür, Vatan'da kur düştü herhalde. Yükseldi. 3.513 TL.

Dosya Ekleri

• zxcasd1.PNG
    zxcasd1.PNG
    36,5 KB · Görüntüleme: 486
  • zxcasd2.PNG
    zxcasd2.PNG
    5 KB · Görüntüleme: 340
  • zxcasd3.PNG
    zxcasd3.PNG
    36,9 KB · Görüntüleme: 314
Son düzenleme:
Bende seninki gibi bir sistem alacağım 1-2 hafta içinde hatta konu da açtım 4100 tl sistem diye.Bence kasa güç kaynağı bi de soğutucuya çok yüklenmişsin.Onların yerine haf 912 plus kasa bir de hyper 212 evo soğutucu alabilirsin.Seçtiğin anakartın özelliklerini tam bilmiyorum o yüzden ona birşey demeyeceğim ama msi z97 gaming 5 koyabilirsin onun yerine.Monitör olarak bende bunu seçtim ama sallanıyor felan gibisinden yorumlar gördüm o yüzden emin değilim sende iyi bi araştır.Son olarak ssd yi çıkar bence onun yerine ekran kartına ekstra bütçen olur ve 1400 tl istediğin bir ekran kartını seçersin.

Değişecek bir şeyin olduğunu sanmıyorum açıkçası, gayet hazırlanmış. Bir tek SSD'yi 840 Evo serisinden seçersen daha iyi olur senin için.
Monitör olarak da E2461Fwh önerimdir.

H60 takıldığını biliyorum ama 250+ TL para bayılmak istemiyorum. Bana yeterli gelir ve kasaya da uyumlu o yüzden problem yok diye düşünüyorum. 600M doğru ama yükte 450 Watt harcayan kart ile beraber diğer işlemci ve diğerleri 540+W'yı bulur diye düşünüyorum. O yüzden 750M almaya karar verdim. Ekran kartına gelince en fazla 29 cm izin veriyor, kasa. Bunun için en sağlıklısı Twin Frozr, ASUS, Powercolor'du. Aralarından en iyisi MSI'yı seçtim. Sen ne dersin, bilmiyorum. Başka yorumlar almak isterim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı