Z97N-WIFI, Core i5 4690 ve R9 290 TRI-X OC Sistem Toplama

Bana göre MSI seni üzmeyecektir. ASUS'u baştan eliyoruz zaten. Kasa içinde hava sirkülasyonu sorunu da yaşanacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Sistemin böyle kalması sağlıklı. Hayırlı olsun. :)

@Recep Baltaş seni fazla rahatsız etmem ama durum ve meblağ yüksek olunca işi riske atmayalım dedim ve bu soruşum diğer arkadaşlara olan güvensizliğimden değil. Recep ( Sana böyle hitap etmem sorun ise söyle. ) Şimdi gördüğün gibi zxcasd1 ve zxcasd3 ekran alıntıları Vatan'dan zxcasd2 ise zaten ortak İnventus'tan.

Şimdi çok fazla para vermek istemem ama bilgisayarımın gerçekten uzun ömürlü olmasını isterim. Absürt oldu ama neyse. Şimdi zxcasd1'i mi tercih edeyim yoksa zxcasd3'ü mü?

zxcasd3 diyeceksindir ama buna gerçekten değer mi? Her yıl değiştiremeyiz. 5 yılda 1. Ne dersin bu işe? Çünkü bu günlerde alınacak. Ve şu Vatan'da toplama işine ne diyorsun?

Sorularım bunlar. İyi geceler.

Düzenleme: Ekran alıntılarını tekrar upload etmemin sebebi direk mesajdan rahat görebilmektir.

@Recep Baltaş, alacak güne az kaldı. Sizden bir yorum alamadım?

Sistem alındı. Yazmayı unuttuk.

zxcasd1.PNG

zxcasd2.PNG

zxcasd3.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı