Zabıt katipliği için kaç kelime yazılır?

Birkaç sayfa önce adım adım anlattım oralara göz atabilirsin. Önemli olan kendini tanıtma ve mesleki birkaç soruya cevap verebilmek.

Cevabın için teşekkürler hocam, bakacağım şimdi. Ama bildiğim kadarı ile fanustan soru seçiliyor ve mesleki bir soru gelmezse durum nasıl oluyor?

Cevabın için teşekkürler hocam, bakacağım şimdi. Ama bildiğim kadarı ile fanustan soru seçiliyor ve mesleki bir soru gelmezse durum nasıl oluyor?

Genel kültür çıkıyor (tarih, coğrafya vb) ama fanustan soru çekme muhabbeti ben de olmadı. Komisyondan komisyona değişir.

Genel kültür çıkıyor (tarih, coğrafya vb) ama fanustan soru çekme muhabbeti ben de olmadı. Komisyondan komisyona değişir.

@Prod1gy hocam bana zabit katibinin görevleri soruldu, ona doğru cevap verdim fakat,

“Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. cümlesi, hangi savaşta söylenmiştir?" sorusuna cevabım şöyleydi: Efendim bu konu hakkında bir bilgim var fakat şu an tam anımsayamadım eğer izin verirseniz size tahminimi söylemek isterim: "büyük taarruz" dedim. Yanlışmış. Bu çok etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok takılma bunlara dostum sen kendini iyi rahat hissedip çıktıysan sıkıntı yok.

@Prod1gy

Hocam size mülakatımla ilgili bir şey danışmak istiyorum. Mülakat detaylarını konu içinde ifade etmek istemiyorum da sizinle özel olarak görüşebileceğim bir platform var mı acaba? Ben gereken iletişim adresini verebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Özelden konuşamayız paylaşsam da ban yeriz daha önce yaşandı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…