Zafer partisine nasıl üye olunur?

AKP ile CHP'nin arasında kalmamak için zafer gibi partilere vereceksin zaten kardeşim. Sen olayı yanlış anlamışsın, yaş kaçtı bu arada?

Hocam ben açıkçası sırf siyasi bir fikir beyan ettim diye bu kadar dalga konusu olacağımı düşünmüyordum. Anlaşılan siyasi konularda küfür yememek için susmak en iyisi. A desen b'ciler sana söver b desen a'cılardan yersin küfürü. Siyaset hiç iyi niyetli bir iş değil maalesef.

Hocam ben açıkçası sırf siyasi bir fikir beyan ettim diye bu kadar dalga konusu olacağımı düşünmüyordum. Anlaşılan siyasi konularda küfür yememek için susmak en iyisi. A desen b'ciler sana söver b desen a'cılardan yersin küfürü. Siyaset hiç iyi niyetli bir iş değil maalesef.
Siyaset ciddi bir konudur. Sen anlamadan bilmeden saçma sapan açıklama yaparsan insanlar sana güler tabii ki. İnsanların kendi hayatı, çocuklarının hayatı, ailesinin hayatı yönetenlere bağlı çünkü. Benim dalga geçmeyip düzgünce yazma sebebim de yaşına veriyor olmam. Yaşın ilerledikçe dediklerimi daha iyi anlarsın.

AKP dışında haklısın hocam.

Gidip Mossad'la konuş, eminim senin gibi birini aralarında görmek isteyeceklerdir. Irkçı insanları ajan yapmayı sever kendileri.

İnsan birkaç ayda olgunlaşır mı? Vallahi oluyormuş. İnsanları çok kolay etiketlediğimi fark ettim ve bu ağır ithamı kullandığım için özür diliyor. Hakkınızı helal etmenizi bekliyorum. @ThermL

Ümit Özdağ'ın önce gözaltına alınıp sonra tutuklanmasından ötürü ben de yarın ilçe binasına gidip üye olacağım. İstibdata karşı hürriyet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı