Zagacell nasıldır?

poseydonsss

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ablam Antakya'nın Bohşin köyünde aile sağlığı merkezinde görev yapmakta. Maalesef internete ihtiyacı var ve fiber hat olmadığından mecburen Ttnet kullanıyor. Ama o da sürekli kesiliyor ve hızı gerçekten çok düşük. Yeni bir firmadan bahsetti Zagacell diye. Farklı olarak uydu üzerinden internet kullanıyormuş. Sağlık ocağının üzerine bir çanak yardımı ile uydu üzerinden internete bağlanabilir mi? Nasıl bir firmadır? İnternette araştırdım ama pek birşey bulamadım. Kullanan biri var mı aranızda? Yada çözüm olarak ne önerebilirsiniz? Ttnet'ten bir halt olmayacak gibi. Telefonlarda pek çekmediğinden Vınn gibi ürünlerde fayda etmiyor. Zagacell mantıklı mı? Olmadı bu interneti nasıl güçlendirebiliriz?
Not: Ttnet elimizden gelen bu kadar diyor. Yardımda bulunmuyor.

Hocam, Antalya'da AntWifi diye bir şey var. Türk Telekom'dan alt yapı alıp, bölerek satıyorlar. Eğer bu Zagacell'in de mantığı böyle ise alın.
Antalya'da 2 Mbit 20 TL 8 Mbit 40 TL. Kota, AKK, Sözleşme yok.

Sizin oradakinin ne olduğunu ben bilmiyorum. Eğer Zagacell'in bir bayisi var ise oradan görüşüp, bilgi alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı