Zakir Naik Videoları İzlemek Suç Mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkıntı yok, izleyebilirsiniz.
Hem Zakir hoca efendi onlara göre terörist bize göre değil. Aslında onlara göre olmayanlar da bize göre terörist. Senin teröristin benim teröristim. Bundan sonra peşimden gelmeyen herkesi terörist ilan edeceğim, o kaddarrr

Şu dünyada hiç bir zaman ne adalet ne de düzen sağlanmadı, hep zorbalıkla yönetildi...
HE-MAN'ın kılıcını kapan GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA, GÜÇ BENDE ARTIIIIKK deyip kendi bildiklerini, inandıklarını bi başka kişiye dayatıp kabullenmeyenleri de öcü- terörist ilan etti.

Birilerin ıslığına koşanlardan olmayın, biraz kendi vicdanınızın sesini dinleyin. Vicdan, aslında çok iyi bir yol göstericidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tip insanların kadınlarla tam olarak derdi ne acaba? Yani gerçekten bir kadınla insan gibi bir ilişki kuramayacağını bildiği için bir eziklik psikolojisiyle mi böyle hakaretler ve düşüncelere sahipler? Kafamda deli sorular

Yapmazsa cehennemde yanar sonra ondan...

Kendisi açık giyinen kadınların taciz edilebileceğini belirten bir sapıktır.
Her ne kadar hacı- hoca kısmına pek güvenmiyor olsam da; aslında bu söze (açık giyinen taciz edilebilir) katılıyorum.
Tabi bu daha çok o anki konumla ilgili...
Yani burada size katılmıyorum usta.

Her ne kadar hacı- hoca kısmına pek güvenmiyor olsam da; aslında bu söze (açık giyinen taciz edilebilir) katılıyorum.
Tabi bu daha çok o anki konumla ilgili...
Yani burada size katıl mıyorum usta.
Oldu olacak herkes kara çarşaf giysin. Kimse buna mecbur değil hocam. Çok yanlış düşüncedesiniz. 21.Yüzyilda yaşıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…