Zakir Naik Videoları İzlemek Suç Mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ne kadar hacı- hoca kısmına pek güvenmiyor olsam da; aslında bu söze (açık giyinen taciz edilebilir) katılıyorum.
Tabi bu daha çok o anki konumla ilgili...
Yani burada size katıl mıyorum usta.
Hocam bende katılmıyorum maalesef. Ayrıca kimsenin ne giydiğine karışma gibi bir hakka kimse sahip değildir. Ayrıca giydiği kıyafete göre bu taciz edilebilir bu edilemez gibi birşey mantıklı değil.

Belki bunu paylaştığım için ceza alacağım ama maalesef böyle. Bir kız etek giydi diye tacize uğrayamaz veya gece sokakta ne işi var diye tecavüze uğraması normal karşılanamaz.

CT2R-hHWwAAO-lp.jpg

tumblr_njrma7J9081s9zpgno1_500.png

Kara çarşafdan söz eden mi oldu?
Yani don- kilotla mı gezeyim? Bu mu sizin doğru bildiğiniz?
Söz etmeseniz bile öyle bir anlaşılma söz konusu. Eğer siz o söze katılıyor iseniz, ben de evet gezebilir diyorum. Tabi bu don diye bahsettiğiniz askerde kullanılan yeşil renkli giysi ise, konuşmamı burada kesiyorum. [emoji4] İyi günler.

Her ne kadar hacı- hoca kısmına pek güvenmiyor olsam da; aslında bu söze (açık giyinen taciz edilebilir) katılıyorum.
Tabi bu daha çok o anki konumla ilgili...
Yani burada size katılmıyorum usta.

"Sokakta çıplak gezen bir kadın olsam bile bana tecavüz etme hakkın yoktur."

İsteyen istediğini giyer. Tabii ki lafı geldiğinde ahlakı ile övünen dindar toplumlarda söz konusu kadının daha çok tacize maruz kalacağı su götürmez bir gerçek olsa da bunu meşrulaştırmak doğru değildir.

Güzel bir şey demiş birisi:

Kuyumcularda vitrindeki altınlar da çok güzel görünüyor. Camı çerçeveyi indirip çalabiliriz o zaman.

Özgecan Aslan'ın suçu gece dolmuşa binmesi değildi, Bağdat caddesinde tecavüze uğrayan E.F.B'nin suçu gece sokakta gezmesi değildi. Bu ve bu kaderi paylaşan kızların tek talihsizliği şeref yoksunu yaratıklarla aynı yerde oksijen almalarıydı.

@er36po hocam sakın size karşı bir yazı gibi almayın bu mesajımı. Ben bu konuda ve kadına şiddet konusunda tahammülü olmayan biriyim. Genel bir öfke benimkisi. Size karşı bir hakaret vs. gibi görmeyin.

Hocam size bu durumda katılmıyorum. Kadınların sokakta abartı açık saçık dolaşması çok doğru değil ( Bence ) fakat buna ben karışamam ki. Herkes istediğini giyer. Çok açık diye tacizi hakediyor çok yanlış bir anlayış bence. Kimse, hiçbir insan hak etmiyor! Ha, devletimiz tacizci pisliklere ceza vermez ise devam eder. Bir sebebi de budur, cezanın olmaması.

Biz aynı şeyleri konuşuyor ve aynı fikirdeyiz ama bahsedilen yani tartışılan konuda bir birimizi anlamış değiliz maalesef. Ben size bahsedilen konumda dacize uğrayabilir, aslında kesin olarak uğrar diyorum. Yani giyinemez demiyorum. Siz hala tutturmuş giyinir ama bi taraftan da tacize uğradığına da hemfikirainiz :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı