Zalman M3 Plus kasa kablo bağlantıları

Rica etsem.

Yrdımcı olabilirmsiiniz anakrt geldi fakat kasaya hangi vida ve hangi yerlere takacağımı prk anlayamadım.

Kasanın içinde buna benzer 6-9 vida olması gerekiyor. Altta işaretlediğim delikleri o vidalara denk getir.

Daha sonra o vida deliklerine uygun vidalar ile anakartını sabitle.

Mesela bunları dene oluyorsa bunlarla sabitle.

İlk mesajda attığın son resimde mavi kablo 1. sokete girecek. Zaten 2. sokete girecek kabloyu ilk görüşte farkedersin ondan 1 adet var.

Şu kısma benim önce ki postlarda attığım.

Şu şemaya bakarak pinleri takacaksın.

Kanak ben direk vidalarla sabitledim anakartı girmiyordu o sarılar onun altına koy diyordu sarıları galiba alta koydum üstten vidalarla yaptım sıkıntı olur mu sağlam gibi şu anda?

Kanak ben direk vidalarla sabitledim anakartı girmiyordu o sarılar onun altına koy diyordu sarıları galiba alta koydum üstten vidalarla yaptım sıkıntı olur mu sağlam gibi şu anda?
Zaten sarılar altta kalacak, o deliklerden vida atacaksın.

Takarken hd aydioya biraz yanlış taktım sonra geri çıkardım şu anda böylr bir sıkıntı gözüküyormu

Kasadan fanları anakarta bağlamak için bir şey göremedim kasadan çıkan USB2.0 Audio ve USB 3.0ları taktıkm bu fanlar direk kasanın üzürndeki bir tuş ile hız ayarları yapılıyor herhangi bir şekilde kablo bağlamalı mıyım?
Zaten sarılar altta kalacak, o deliklerden vida atacaksın.

Selamlar, aklıma birkaç soru takıldı ben Audio bağlantısını yaparken biraz bükümüş olabilirim galiba emin değilim üstte atmıştım fotoğrafını bir sorun olmuş mudur? Ve sistem fanlarını bağlamak için bir kablo falan göremedim kasanın arkasında didörtgen şeklinde bir plaka ona bağlı olan bazı şeyler var bundan bir tanede üstte mesh panelin sonunda metal olan yerin altındada var herhangi bir anakart bağlantısı yapmam gerekiyor mu sistem fanlarını kontrol edebilmek için normalde kasa tuşu ile ayarlanıyor hızı vs.

Dosya Ekleri

• ACEECB45-8E43-4CDA-B4DE-273F9FE7B0CE.jpeg
    262,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…