Anakartının kitapçığından bakman en doğrusu olur, ama zaten yazıyor anaketın da üzerinde.
Bağlantıları yapacağın yerin yanında şema vardır.
MSI Global bak şimdi bu linke giriyorsun. Anakartın kitapçığını açıyorsun. Önce anakartının portlarının ne olduğuna bakıyorsun.
Eki Görüntüle 841054
Jfp1 slotunun yerini aklında tut. Altta gördüğün resimde hangi pine ne gireceği detaylı bir şekilde gösteriliyor.
Eki Görüntüle 841055
Son resimde attığın kablo ise jUSB3 zaten onu anakartta takabileceğin sadece 1 nokta var.
Anakartların çoğu aynıdır ama siz yine kendi anakartınızın kitapçığında gösterildiği gibi takın.
MSI Global bak şimdi bu linke giriyorsun. Anakartın kitapçığını açıyorsun. Önce anakartının portlarının ne olduğuna bakıyorsun.
Eki Görüntüle 841054
Jfp1 slotunun yerini aklında tut. Altta gördüğün resimde hangi pine ne gireceği detaylı bir şekilde gösteriliyor.
Eki Görüntüle 841055
Son resimde attığın kablo ise jUSB3 zaten onu anakartta takabileceğin sadece 1 nokta var.
Anakartların çoğu aynıdır ama siz yine kendi anakartınızın kitapçığında gösterildiği gibi takın.
9:39’dan itibaren izleyin.
Eki Görüntüle 842956
Kasanın içinde buna benzer 6-9 vida olması gerekiyor. Altta işaretlediğim delikleri o vidalara denk getir.
Eki Görüntüle 842962
Daha sonra o vida deliklerine uygun vidalar ile anakartını sabitle.
Eki Görüntüle 842964
Mesela bunları dene oluyorsa bunlarla sabitle.
Eki Görüntüle 842967
İlk mesajda attığın son resimde mavi kablo 1. sokete girecek. Zaten 2. sokete girecek kabloyu ilk görüşte farkedersin ondan 1 adet var.
Eki Görüntüle 842971
Şu kısma benim önce ki postlarda attığım.
Eki Görüntüle 842973
Şu şemaya bakarak pinleri takacaksın.
Zaten sarılar altta kalacak, o deliklerden vida atacaksın.Kanak ben direk vidalarla sabitledim anakartı girmiyordu o sarılar onun altına koy diyordu sarıları galiba alta koydum üstten vidalarla yaptım sıkıntı olur mu sağlam gibi şu anda?
Kırmızı yerden bakarak küçük kabloları takacaksın, o küçük kabloları takarken + - ye dikkat et. Zaten kırmızı ok ile gösterilen yerde yazıyor. Diğerlerini fotoğrafta işaretledim.
Ayrıca HD Audio'yu takarken tesi düzüne dikkat et pinleri bükmek istemezsin.
Eki Görüntüle 842979
Eki Görüntüle 842956
Kasanın içinde buna benzer 6-9 vida olması gerekiyor. Altta işaretlediğim delikleri o vidalara denk getir.
Eki Görüntüle 842962
Daha sonra o vida deliklerine uygun vidalar ile anakartını sabitle.
Eki Görüntüle 842964
Mesela bunları dene oluyorsa bunlarla sabitle.
Eki Görüntüle 842967
İlk mesajda attığın son resimde mavi kablo 1. sokete girecek. Zaten 2. sokete girecek kabloyu ilk görüşte farkedersin ondan 1 adet var.
Eki Görüntüle 842971
Şu kısma benim önce ki postlarda attığım.
Eki Görüntüle 842973
Şu şemaya bakarak pinleri takacaksın.
Kırmızı yerden bakarak küçük kabloları takacaksın, o küçük kabloları takarken + - ye dikkat et. Zaten kırmızı ok ile gösterilen yerde yazıyor. Diğerlerini fotoğrafta işaretledim.
Eki Görüntüle 842979
Zaten sarılar altta kalacak, o deliklerden vida atacaksın.
Eki Görüntüle 842979
Dostum elinde kalmasin, sen bilen eli yatkın birinden destek al bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.