Zalman N3 alınır mı?

Alınmaz. Malzeme kalitesi çok düşük. Fanlarına gelince ben daha önce hiç hava üflemeyen fan görmemiştim. Ne basınç var ne hava akımı. Bahsettiğin fan kontrolcüsü voltaj temelli. Yüksek olan full voltaj düşük olan yarım voltaj veriyor. Yani 1200RPM fan takılıysa yüksekte 12V 1200RPM düşükte 6V 600RPM veriyor. Hiçbir niteliği yok. PWM fan kontrolcüsü bağlar anakarttan kontrol edersin. Yan panelin vida yuvaları berbat. Vidalarını her çevirdiğinde yuvaların biraz daha yalama oluyor ve en sonunda vidalar oturmamaya başlıyor. Ön paneldeki USB yuvaları çabucak kırılıyor. Bu bütçede alınabilecek en kötü kasalardan birisi.

Arkadaşım kullanıyor. Fanları hariç iyi bir kasa diyordu.
Fanlar çoğunlukla giriş ve orta seviye kasalarda zayıf oluyor. 30 CFM oluyorlar genelde ve 1000-1300 RPM oluyorlar. Çok zayıf özellik bunlar. Ama kasa alırken temel amaç kasa olduğu için fan 2. planda kalıyor.

Zalman'ın X ürünü alınır mı?

Zalman alınır. :D
Çoğunlukla iyi ürün yapıyorlar hocam. Sanırsam TX PSU'ları pek tavsiye edilmiyordu bir de Zalman i3 kasa modeli vardı, o da pek tercih edilmiyor.

Daha önce hiç görmemiştim bu kasayı. Bu kadar geniş iç hacim, kablo yollarında kauçuklar, full mesh yapı vs. gerçekten inanılmaz bir kasa bu bütçede. Elinize sağlık.
Teşekkürler, konuda yazdığım unutulmuş bir ürün tabiri doğru oluyor sanırsam. :D
Abdu 🆎 Çin işi alınmaz dedi ama :mad:
(!)

Eline sağlık, güzel inceleme.

N5 MF varken, 100R varken?
Bilemedim. Bence alınmaz.
Hocam, herkesin bütçesi 430 TL'ye veya 550 TL'ye erişmeyebiliyor. Vatan KDV indirimi olduğunda N5 modeli 360 TL'ye kadar düşüyor ancak sabit bir fiyat değil sonuçta, bu nedenle 350 TL'lik bütçeye 430 TL'lik kasa atınca doğal olarak konu sahibi küfür gibi cevap veriyor. 😁

Yandaki temperli cam dediğiniz gibi çizlmeye müsait, güzel bir rehber olmuş. Dediklerinize katılıyorum, hak ettiği yerin çok altında seyrediyor satışları malesef. 1 yıl kadar kullandım ve sattım bilgisayarımı, kasa kaynaklı en küçük şikayetim olmadı bu süre zarfında. Hava akışı konusunda gerçekten çok iyi, orta düzey bir sisteminiz varsa genel olarak her türlü parça sığar. O fiyat bandı için en iyisi bu, kıyıda köşede renksiz yada rgb fanınız varsa beyazlarla değişmenizi tavsiye ederim. Çok ışık olduğu için mavi halka LED'li fanlarla değiştim bende.

Yandaki temperli cam dediğiniz gibi çizilmeye müsait, güzel bir rehber olmuş. Dediklerinize katılıyorum, hak ettiği yerin çok altında satışları maalesef. 1 yıl kadar kullandım ve sattım bilgisayarımı, kasa kaynaklı en küçük şikayetim olmadı bu süre zarfında. Hava akışı konusunda gerçekten çok iyi, orta düzey bir sisteminiz varsa genel olarak her türlü parça sığar. O fiyat bandı için en iyisi bu, kıyıda köşede renksiz yada RGB fanınız varsa beyazlarla değişmenizi tavsiye ederim. Çok ışık olduğu için mavi halka LED'li fanlarla değiştim bende.
Teşekkürler, bu konuyu sizin görmedinizi istemiştim profilinize baktım en son 16 Aralık'ta girmişsiniz üzülmüştüm yorumunuzu görünce sevindim. :)

Teşekkürler, bu konuyu sizin görmedinizi istemiştim profilinize baktım en son 16 Aralık'ta girmişsiniz üzülmüştüm yorumunuzu görünce sevindim. :)
Format atmıştımda bilgisayarıma, şifreyi unuttuğum için giriş yapamamıştım foruma öylede kalmıştı. Şimdi telefonuma mail gelince konuyla alakalı şifremi değiştirip giriş yaptım :)

Bu arada söylemeyi unuttum, sanırsam @317678 hocam kullanıyordu. Fotoğraf atmıştı ve bilmiyorum kasa iğrenç duruyor. Bir türlü N3'ü beğenemedim.

N3'ün kötü durduğu konusunda katılıyorum lakin bende mavi fan takılmış T7 var. Ona da kötü duruyor diyorsan kapının tıklatılmasına hazır ol derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı